Zona Zona Pantelimon
An predare An predare Termen finalizare Octombrie 2016.
Suprafețe Suprafețe 50.5mp - 91.8mp

Citta' Residential Park – Bine ai venit acasa!
O casa asa cum ti-ai dorit mereu, o investitie inteligenta pentru viitor.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 2054m2
Apartament 2050.8m2
Apartament 2054.35m2
Apartament 2051.85m2
Apartament 2050.5m2
Apartament 3064.65m2
Apartament 3069.15m2
Apartament 3065.1m2
Apartament 2068.1m2
Apartament 3091.8m2

DESCRIERE PROIECT

Situat in apropiere de Piata Delfinului, intr-o zona aflata in plina dezvoltare si bine conectata la oras, Citta' Residential Park este un nou ansamblu format din 4 blocuri cu subsol+parter+11 etaje ce va cuprinde un numar de 380 de apartamente cu 2 si 3 camere.

Proiectul se va dezvolta in doua etape de constructie, prima urmand sa se finalizeze in luna octombrie a acestui an (2016), si se intinde pe o suprafata de aproximativ 2 ha.

Cladirile sunt construite dupa cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, cu solutii moderne pentru eficientizarea costurilor de intretinere.

Citta' ofera toate facilitatile de care ai nevoie precum spatii verzi, locuri de joaca pentru cei mici, spatii comerciale si parcare privata. Toate acestea se regasesc in incinta securizata si monitorizata a complexului.

Apartamentele sunt luminoase si eficient compartimentate, cu finisaje si dotari de top, aspecte ce fac ca Citta sa devina un parc rezidential cu adevarat modern, la standarde europene.

Amplasament

Situat pe Soseaua Pantelimon nr. 266, sector 2, in apropierea de Piata Delfinului, Citta' Residential Park are doua puncte principale de acces: din Soseaua Pantelimon si din Bulevardul Chisinau. Zona se afla intr-o continua dezvoltare, fiind foarte bine conectata cu restul orasului prin mijloace de transport in comun. In imediata apropiere se afla numeroase scoli si gradinite, precum si alte puncte de interes.

Vecinatati:

·         Mega Mall

·         National Arena

·         Kaufland

·         Carrefour

·         Club Miramar

·         Club Sportiv Olimpia

·         World Class

·         Centrul national de Tenis

·         Parcul Florilor

·         Parcul National

·         Parcul Morarilor

 

Mijloace de transport:

·         Tramvai: 14, 36, 40, 46, 56

·         Autobuz: 101, 335, 104, 614, 655

·         Metrou Costin Georgian (5 min. mers)

·         Piata Iancului (3 statii tramvai 40)

Apartamente si facilitati:

Citta' Residential Park iti ofera apartamente de 2 si 3 camere, inteligent compartimentate si care beneficiaza de solutii de incalzire si izolare termica pentru costuri de intretinere mai mici.

Toate apartamentele au fost gandite si impartite astfel incat sa profiti la maxim de spatiul lor si sa te simti cat mai confortabil. Orice optiune ai alege, vei fi cu siguranta incantat de bucataria inchisa, separata de restul camerelor. Zona de zi este bine delimitata fata de cea de noapte, astfel incat te vei bucura de intimitatea pe care ti-o doresti. In plus,toate  apartamentele beneficiaza de bai complet utilate si pozitionate astfel incat sa deserveasca cat mai bine atat zona de zi, cat si zona de noapte.

Finisaje si dotari:

STRUCTURA - Sistemul de fundare este alcatuit dintr-un radier general cu grosimea de 160 cm. Suprastructura este de tip dual , alcatuita din diafragme si grinzi din beton armat. Planseele din beton armat au grosime de 15cm. Elementele structurale sunt dispuse in plan intr-un sistem capabil sa ofere caracteristici de rezistenta si rigiditate conform celor mai recente standarde.

INCHIDERI EXTERIOARE SI TERMOSISTEM - Peretii exteriori sunt alcatuiti din blocuri de zidarie termoizolanta peste care se va monta un termosistem cu grosime de 10cm din Polistiren.

TAMPLARIE EXTERIOARA  -TRI-PAN -  PINUM - Tamplarie PVC Salamander, Streamline 76 cu 5 camere de izolatie interioara. Armatura metalica din otel zincat cu grosime de min 15 mm . Culoare GRI. Feronerie ROTO NT, finisaj TITAN MAT, manere Hoppe secustik , inchidere multipunct si ciuperca de siguranta;

COMPARTIMENTARI INTERIOARE - Compartimentarile fie intre doua apartamente , fie intre un apartament si spatiile comune, vor fi realizate din diafragme si zidarie. Compartimentarile din cadrul fiecarui apartament se vor realiza din blocuri de zidarie.  

PARDOSELI - Parchet laminat 10mm clasa abraziune AC 4 ( trafic intens), made in Germany, potrivit pentru incalzirea in pardoseala. In bucatarii si bai se va monta gresie portelanata producator ITALIA.

PLACARI - In bai si in grupurile sanitare se va folosi placaj ceramic de inalta calitate, producator ITALIA.

TAMPLARIE INTERIOARA  -  PINUM - Usile BLINDATE  de intrare in apartament: structura metalica, prag de metal cu izolatie de cauciuc, izolatie termica si fonica (vata minerala), broasca safe-type Italia  (3+1 chei) , vizor 180 de grade, manere din aluminiu, finisaj argintiu  (Italia). PINUM  

Usa de interior model PINUM SMART, foaia de usa celulara , cu structura perimetrala de lemn, melaminata , toc drept MDF , melaminat. Finisaj culoare alb ice vertical.

OBIECTE SANITARE - Baile vor fi complet utilate cu obiecte sanitare de inalta calitate (vas suspendat, lavoarul va fi montat pe un blat din stejar stratificat)  inclusiv baterii pentru lavoare si cada/dus, producator ITALIA.

APARATAJ TERMINAL - Prize si intrerupatoare producator B-TICINO. Aparataj cu un design modern si calitate superioara, care acopera in acelasi timp o varietate mare de nuante si texturi.

INSTALATII TERMICE – Incalzire in Pardoseala

Incalzirea la nivel de apartament se va realiza printr-un sistem ultramodern de incalzire in pardoseala care garanteaza:  

- Economie de energie (~30%)

- Confort termic deosebit (ideal pentru copii ,podea calda, temperatura uniforma in toata casa)

- Mediu interior sanatos (nu se ridică praful în atmosfera, ideal pentru alergici)

- Ofera conditii igienice superioare (nu se formeaza zone umede pe pardoseala, astfel se evita formarea coloniilor de bacterii)

- Protejează centrala termică (sistemul utilizeaza agent termic de joasa temperatura la 30 -40 grade)

- Economie de spaţiu (libertatea amenajarii interioare mai flexibile, posibilitatea mobilarii incaperilor fara corpuri de incalzit)

- In baie incalzire in podeaua si radiatoare port prosop.

CENTRALA TERMICA - Centrala termica 24kw in condensatie cu randament ridicat,  cu tiraj fortat, VIESSMANN, cu panou de control electronic. Centrala asigura un confort sporit in preparea instantanee a apei calde, prin schimbatorul de caldura in placi, care permite furnizarea rapida a apei la temperatura constanta si debit confortabil.

AER CONDITIONAT PREECHIPARE - In living room este prevazuta preechiparea completa a alimentarii echipamentelor de aer conditionat.  

ASCENSOARE - Ascensoarele de ultima generatie , producator SCHINDLER , silentioase si rapide. Fiecare corp de cladire va fi prevazut cu  cate 2 ascensoare pentru cate 8 persoane.

Despre dezvoltator:

NUSCO IMOBILIARA este unul dintre cei mai mari operatori imobiliari din Romania. Infiintata in 1997, compania a dezvoltat numeroase proiecte importante: ansambluri rezidentiale, cladiri de birouri si parcuri comerciale. Printre acestea se numara: Aleea Alexandru Office, Caramfil Office, Parcul Comercial Pipera 48, Nusco Tower. Toate aceste proiecte i-au permis sa castige rolul de jucator de referinta in dezvoltarea imobiliara a orasului Bucuresti.

Schite