Am predare Am predare Disponibile
Camere Camere 1 - 4 camere
Suprafete Suprafete 40.35 mp - 117.2 mp
Preturi Preturi 49.000 - 152.500 Euro

Descriere Cavar Residence

Cavar Residence este un proiect imobiliar de amploare, situat în zona de sud a Bucureștiului.
Pasiunea noastră pentru construcții se poate observa ușor în alegerea design-ului exterior modern, în atenția deosebită la design-ul interior și la modul în care construim.
Ansamblu rezidențial modern, cu apartamente bine compartimentate și un raport optim între spațiu, preț și calitate.

Interior

Schite

Facilități

Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații verzi Spații verzi
Lift Lift

Localizare

Strada Turnu Magurele nr. 14, Bucuresti

Dezvoltator

Cavar Residence își face prezența în domeniul imobiliar înca din anul 1992. De atunci și până în prezent a construit numeroase Proiecte Rezidențiale în zona Sectorului 4 al Capitalei dar si Clădiri de Birouri.
Cu o bogată experiență în domeniul imobiliar și o deschidere către evoluție, reușim intotdeauna să aducem in prim-plan Proiecte Rezidențiale cu viziuni moderne, inovatoare și adaptate traiului și facilităților Urbane.
Focusul nostru fiind întodeauna pe Calitate, Durabilitate si Modernism ne crează ceea ce noi numim „Viziunea Proiectului Imobiliar”. Gândirea pe termen lung vine în completarea viziunii noastre asupra a ceea ce înseamna un Proiect Imobiliar de Succes.
Meriți să ai cei mai bun pentru tine? Este întrebarea la care noi am răspuns cu Bugete de achizitie Accesibile pentru ca întotdeauna răspunsul tău să fie afirmativ.

Ești interesat?