An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 1 - 4 camere
Suprafata Suprafata 34 mp - 259 mp
Pret Pret 74.900 - 290.090 Euro

Descriere Catedral Residence

Proiectul este format din 4 tronsoane cu regim de înălţime D+P+3E+M, are în componenţă 129 de locuinţe (garsoniere, apartamente cu 2 şi 3 camere şi duplexuri) şi un număr generos de locuri de parcare subterane şi supraterane.
Datorită poziţiei sale excelente, oferă acces facil la mijloace de transport în comun, instituţii de învăţământ şi centre comerciale.

Catedral Residence se află pe strada Gheorghieni 34, în centrul capitalei, în zona Marriott - 13 Septembrie - Palatul Parlamentului şi se desfăşoară pe un teren în suprafaţă de 4.700 mp.

Catedral Residence este un proiect rezidenţial ce deţine un total de 91 unităţi locative, distribuite în trei corpuri de clădire.

Întregul proiect va beneficia de un design modern, elegant, cu finisaje de calitate realizate la cele mai înalte standarde. Toate materialele utilizate în execuţia structurii de rezistenţă au fost prevăzute în proiectul tehnic de rezistenţă mecanică şi stabilitate şi, au fost însoţite de fişe tehnice, agrement tehnic de conformitate, documente ce se regăsesc în Cartea Tehnică a Construcţiei. Construcţia a fost proiectată să reziste la cutremure cu magnitudinea cuprinsă între 8 şi 8,5 grade pe scară Richter.

Fiecare apartament va avea infrastructură completă pentru sistemul AC, instalată în locuri predeterminate ce oferă o eficienţă ridicată. Poziţia unităţilor exterioare este aleasă astfel încât design-ul faţadei să nu fie afectat.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Str. Gheorghieni nr. 34, București

Ești interesat?