An predare An predare in curs
Camere Camere 1 - 3 camere
Suprafete Suprafete 31.40 - 108 mp
Metalurgiei - Alexandru Obregia Zona Metalurgiei - Alexandru Obregia

Descriere Bulevard Residence

Zona de Sud, aflata intr-un boom imobiliar fara precedent, propune dezvoltari imobiliare si in zone care nu au acces imediat la retelele rutiere si de infrastructura, ansamblul nostru vine sa compenseze si ofera celor interesati de imobile la cel mai inalt standard, pozitionate pe unul dintre cele mai mari bulevarde, Alexandru Obregia.

Ca puncte forte, pe langa amplasarea strategica exceptionala, condominiul Bulevard, se pozitioneaza la doar cativa pasi de nodurile retelei de transport in comun, aflat la intersectia Alexandru Obregia - Turnu Magurele - Metalurgiei si langa centrul comercial Mall Grand Arena, Selgros, Hornbach.

Viitorii proprietari vor beneficia de intreaga retea de unitati de invatamant din zona veche Alexandru Obregia - Turnu Magurele - Constantin Brancoveanu - Emil Racovita.

Faza 1 a proiectului a fost un real succes, pe aceleasi considerente, fapt pentru care faza a doua propune un imobil cu regim de inaltime P+9E unitati locative, structurate in garsoniere si apartamente cu doua si trei camere, toate imobilele au o compartimentare de exceptie, moderna, echilibrata, menita sa raspunda tuturor cerinteor actuale.

Vino la vizionare si vei fi profund impresionat!

Facilități

Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații verzi Spații verzi
Lift Lift

Localizare

Bulevardul Metalurgiei, Bucuresti

Ești interesat?