An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 2 - 4 camere
Suprafata Suprafata 55,69 mp - 112,75 mp
Pret Pret 105.000 - 480.000 Euro

Descriere 

Având o abordare modernă şi inedită la nivel de detalii şi arhitectură, ansamblul Buena Vista Residencial se încadrează perfect în peisajul urban, fiind în acelaşi timp aproape de natura din zona de nord a Bucureştiului.

Localizat în apropiere de facilităţile urbane ale Capitalei, cu acces rapid atât către centre de birouri, dar şi către instituţii şi centre de recreere, Buena Vista Residencial oferă un standard de locuire ridicat şi prin prisma poziţiei retrase, ferite de agitaţia oraşului şi zgomotul traficului, la doi paşi de pădurea Băneasa.

Proiectul cuprinde 109 apartamente: studio, apartamente cu 2, 3 şi 4 camere, fiecare apartament având caracteristici unice pentru a se potrivi diverselor necesităţi şi preferinţe de locuire, perfect îmbinate în arhitectura ansamblului.

De la apartamente unicat cu supanta, suprafeţe vitrate generoase, înălţime a livingului de 5 metri şi grădină, până la apartamente cu 2, 3 şi 4 camere cu logii şi/sau terase spaţioase şi 4 camere tip duplex cu terase largi, Buena Vista Residencial înseamnă apartamente gândite şi construite pentru oameni moderni. Pentru gusturi elaborate. Menite să îţi cucerească sufletul.

Ansamblul este compus din 2 tronsoane de clădire cu 4 scări, având de la 5 până la 9 etaje supraterane, cu cel mult 4 apartamente pe etaj pentru fiecare scară, 6 ascensoare şi parcare subterană pe 2 niveluri, totalizând 131 de locuri, din care 21 vor putea fi dotate cu staţie de încărcare electrică, rampă de intrare în subsol fiind prevăzută cu sistem de degivrare.

Lobby-ul spaţios pentru fiecare tronson, iluminatul LED pentru spaţiile comune şi exterior, împrejmuirea ansamblului cu acces controlat şi supraveghere video, locul de joacă amenajat şi spaţiul verde destinat exclusiv locatarilor complexului rezidenţial reprezintă detalii gândite pentru siguranţă şi confortul tău. Clădirea este dotată cu un sistem detecţie şi alarmare la incendiu conform legislaţiei în vigoare, adăpost protecţie civilă dedicat, cu uşi rezistente la foc şi 6 cai de evacuare, precum şi cu generator electric pentru situaţii de urgenţă.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supermarketuri Supermarketuri
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Aleea Privighetorilor, nr. 86H,, Bucuresti

Dezvoltator

LATRES INVESTIŢII S.R.L., companie fondată în România în anul 2007 de către un grup de investitori spanioli cu peste 30 ani experienţă în domeniul dezvoltării de proiecte rezidenţiale în Spania şi peste 15 ani experienţă în domeniul imobiliar în România, propune o abordare inedită la nivel de detalii şi arhitectură pentru cel mai recent proiect al grupului, Buena Vista Residencial.

Expertiza dezvoltatorului cuprinde realizări recunoscute pe piaţa de Real Estate din Spania, cu un portofoliu de peste 100.000 mp construiţi în 14 proiecte rezidenţiale livrate. Portofoliul companiei este întregit de active imobiliare precum terenuri, clădiri de birouri şi rezidenţiale, atât în Spania, cât şi în România şi Turcia.

Echipa tehnică de top a dezvoltatorului a acumulat pe parcursul ultimilor 20 de ani o experienţă extinsă în România şi în domeniul managementului de proiect, supervizării de lucrări, proiectării şi consultanţei tehnice, în sectorul rezidenţial, în domeniul industrial, în infrastructura de transport, cât şi în proiecte regionale de infrastructură la scară largă.

Ești interesat?