An predare An predare Noiembrie 2023
Nr camere Nr camere 1 - 3 camere
Suprafata Suprafata 39,75 mp -79,10 mp
Pret Pret 53.000 - 93.500 Euro

Descriere Bucuria Residence

Bucuria Residence Brâncoveanu este amplasat în Sectorul 4 - zona Grand Arena Mall, zonă rezidenţială şi comercială compusă din mari magazine, centre comerciale si hipermarket-uri precum Carrefour Berceni, Selgros, Hornbach Berceni, Lidl, Kaufland, Metro, Jumbo, Auchan, Obi etc.
Accesul este facil şi se poate face fie direct din Bvd. Metalurgiei, str. Aurel Perşu sau din str. Luică, intersecţie cu str. Turnu Măgurele inclusiv din străzile secundare, cum sunt Drumul Binelui şi Postalionului.

Noul proiect rezidenţial dispune de o suprafaţă totală de 5.600 mp de teren, pe care se construiesc deja 3 blocuri de locuinţe colective mixte, alături de noile parcări ale rezidenţilor şi vizitatorilor acestora, de locurile de joacă, de spaţiile verzi şi de cele pentru relaxare.

Regimul de construcţie este ideal: demisol + parter + 4 etaje + etajele 5 şi 6 retrase, ceea ce ridică la gradul de excelent, atât confortul, cât şi intimitatea şi siguranţa în întregul ansamblu rezidenţial.

La final, proiectul Bucuria Residence Brâncoveanu va livra un număr de 176 de unităţi locative diverse, pornind de la garsoniere simple până la apartamente cu două şi trei camere spaţioase, foarte bine compartimentate, cu o funcţionalitate excelentă, atent finisate şi echipate cu o tehnologie de ultimă generaţie, însoţite de balcoane ample tip terasă.

În cadrul proiectului se vor amenaja şi delimita cu atenţie parcările locatarilor atât subterane cât şi supraterane (211), aleile de acces vor fi luminate nocturn, spaţiile verzi şi locurile de joacă vor fi amenajate şi echipate modern, accesul în ansamblul rezidenţial va fi securizat cu bariere, iar în apartamente se vor monta interfoane individuale pentru o siguranţă desăvârşită.

În ansamblu sunt prevăzute parcări individuale, dezmembrate cadastral, amenajate, ce pot fi achiziţionate separat faţă de apartament la preţul de:

- Loc parcare suprateran: 4000 euro tva 19% inclus;
- Loc parcare acoperit la parterul blocurilor: 7000 euro tva 19% inclus;
- Loc parcare subteran: 8000 euro tva 19% inclus.

Un alt atu important este dezvoltarea în imediata apropiere a noului parc Tudor Arghezi, edificat pe o suprafaţă de aproximativ 3 hectare, unde se vor crea mai multe zone tematice destinate circulaţiei pietonale, incluzând pavilioane şi chioşcuri, iar altele destinate sportului şi jocurilor în aer liber. Tot aici va fi amenajat un skatepark de 1000 mp şi un centru multicultural la cele mai înalte standarde.

Bucuria Residence Brâncoveanu - date generale

Amplasare excelentă;
Acces dublu - auto şi pietonal;
Acces rapid la STB (241) şi Metrou;
Staţii RATB în faţa ansamblului;
Branşamente la utilităţile oraşului;
Contorizări individuale;
Pregătire aer condiţionat;
Finisaje premium;
Loc de joacă copii;
Locuri de parcare amenajate;
Acces rapid şcoală şi grădiniţă;
Ieşire către Şoseaua Metalurgiei - Piaţa Sudului;
Proiect aerisit, drumuri foarte largi;
Parc public în apropiere;
Acces foarte rapid către Şoseaua de Centură.

Termenele stabilite de către echipa Bucuria Residence sunt:

Începere proiect: August 2021
Finalizare proiect: Octombrie 2023
Predare apartamente şi dare în folosinţă Corp A: Decembrie 2022

Specificaţii tehnice si caracteristici

Personalizarea apartamentului ales se poate face cu uşurinţă cu ajutorul departamentului de design, care îşi desfăşoară activitatea în cadrul proiectului. Specialiştii în domeniu, împreună cu cel mai mare furnizor naţional de materiale şi echipamente, respectiv Avalon Romania Building Industry, vă vor îndrumă să găsiţi şi să îmbinaţi cu atenţie, iar în cele din urmă să personalizaţi interiorul noii locuinţe.

Chiar dacă regimul de înălţime al imobilelor este unul redus, blocurile dispun de lifturi inteligente de ultimă generaţie, montate pe fiecare scară, iar părţile comune şi casa scării vor primi o atenţie deosebită în ceea ce priveşte finisarea finală.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de construcţii, ne asiguram că putem satisface cele mai pretenţioase solicitări în materie de finisare interioare. Avalon pune la dispoziţia noilor cumpărători atât gamele standard incluse în preţul apartamentului, cât şi gamele de finisaje premium-luxury.

Modul de achiziţie al apartamentelor:

Modul de achiziţie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidenţial este variat, flexibil şi bine pus la punct de către departamentul de vânzări al proiectului, din dorinţa de a oferi oricui posibilitatea să achiziţioneze o locuinţă în cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare, inclusiv prin Programul Prima Casă, fiind în general acceptate toate formele de credit sau din surse proprii.

Colaboratorii noştri din cadrul diviziei financiare Credit 24h vă stau la dispoziţie pentru a găsi metoda optimă de finanţare pentru dumneavoastră.

Departamentul se ocupă de partea financiară a tranzacţiilor imobiliare, de relaţia cu băncile care acordă aceste împrumuturi şi vă oferă atât soluţii foarte rapide, cât şi personalizate pentru cei care întâmpină dificultăţi în obţinerea creditelor de orice fel.

Află chiar acum mai multe detalii sau alte informaţii despre Bucuria Residence Brâncoveanu.

Facilități

Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supermarketuri Supermarketuri
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Schite

Localizare

Drumul Postalionului nr. 93-95, Bucuresti

Ești interesat?