Zona Zona Constanta
Suprafețe Suprafețe 0mp

      La Nord de Constanta, lasand in urma agitatia si poluarea orasului s-a ridicat complexul rezidential Boreal unde si-au inceput o noua viata 135 de familii. 

      Locatarii se bucura de toate avantajele unui ansamblu rezidential occidental: aer curat, case spatioase, liniste, gradina proprie, locuri de joaca pentru copii si teren de sport.

      Ultimele vile sunt scoase acum la vanzare. Te asteptam la showroom sa vezi care e pe gustul tau!

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Vilă 000m2

Oferta

Muta-te la vila in ansamblu Boreal cu 370 EUR/luna!

Te-ai saturat de viata la bloc? Vrei sa te muti intr-un ansamblu nou construit? Vrei o casa mai spatioasa? Noi avem solutia!

Oferim vile spre inchiriere in asamblul Boreal cu preturi incepand de la 370 EUR/ luna + TVA. Avantajul nostru: iti protejam investitia. Daca in primele 9 luni te decizi sa achitionezi casa, 65% din suma achitata in acest timp va fi considerata avans. In acest fel te vei putea muta la casa ta!

Localizare

Boreal este amplasat pe DN 2A (iesirea spre Ovidiu), localizarea oferind locatarilor aerul curat si linistea atat de cautate. In acelasi timp cartierul are conexiuni facile cu orasul, prin intermediul bvd Tomis, care permite clientilor sa ajunga in 20 minute in centrul Constantei.

Statiunea Mamaia este la cateva minute distanta, iar langa Boreal ai centrul comercial Tom cu hypermarchetul Carrefour, numeroase magazine in galeria comerciala si branduri precum Kiabi, Bricostore, Media Galaxy.

Locuinte

Vilele sunt scoase la vanzare in doua game: Junior si Prestige. Gama Junior constand in vile tip insiruit imbina costurile reduse cu avantajul locuirii intr-un ansamblu rezidential.

Daca iti doresti o casa spatioasa, cu dormitoare generoase si o gradina pe gustul tau, Gama Prestige - cu cele trei tipuri de vile: As, Wanda si Ilinca - raspunde nevoilor tale.

Solutii de locuire

Ai numeroase solutii de locuire, adaptate venitului tau si al familiei tale.

HOME UPGRADE Daca ai o locuinta veche si iti doresti sa te muti intr-o casa noua si spatioasa, aceasta este solutia ta. Te ajutam sa vinzi apartamentul vechi, pentru a plati avansul noii case, iar diferenta o achiti prin rate direct la dezvoltator in 10 ani.

TEN Cel mai mic avans, cele mai bune conditii din piata. Platesti doar 10% avans, te muti in 48 de ore si achiti apoi rate direct la dezvoltator calculate in functie de venitul tau.

CASA AVANTAJ Soluţie dedicată celor care dispun acum de un avans minim şi nu au acces la altă sursă de finanţare pentru acoperirea diferenţei mai devreme de şase luni. Aceştia se pot muta în 48 de ore cu un avans de aproximativ 15.000 euro si beneficiază de şase luni de graţie ca să îsi aleagă modaliatea de achitare a diferenţei: din surse proprii, prin credit bancar sau cu rate la dezvoltator.

Daca nici una nu corespunde cu planurile tale intreaba consultantul Boreal despre alte programe de finantare

De ce Boreal?

  • Ansamblul rezidential Boreal, amplasat la Nord de Constanta, este deja finalizat, te poti muta imediat!
  • La doar cateva minute ai centrul comercial Tom cu hypermarchetul Carrefour, numeroase magazine in galeria comerciala si branduri precum Kiabi, Bricostore, Media Galaxy etc.
  • Te alaturi unei COMUNITATI de 135 de familii care au inceput deja o noua viata aici.
  • Beneficiezi de toate facilitatile unui CARTIER MODERN: spatii verzi, aer curat, liniste, loc de joaca, teren de sport!

Despre Impact

Incepand din anul 1996, compania IMPACT este listata la Bursa de Valori Bucuresti si este una dintre cele mai active societati din Romania in domeniul imobiliar.Pe parcursul celor 17 ani de existenta, compania IMPACT a inregistrat numeroase succese: 16 ansambluri rezidentiale, peste 1800 de unitati livrate la standarde de calitate occidentala, peste 100 de distinctii obtinute, extindere la scara nationala - Bucuresti, Constanta, Oradea, Ploiesti, Cluj. Impact garanteaza calitatea lucrarilor sale prin certificarea ISO 9001 detinuta si prin expertiza sa de 17 ani in domeniu. Mai multe detalii pe site-ul www.impactsa.ro