An Predare An Predare in curs
Suprafata lot Suprafata lot 350 - 420 mp
Pret Pret 50 Euro/mp
Berceni - Aparatorii Patriei Zona Berceni - Aparatorii Patriei

Deschidere

Va propunem spre studiu, un proiect imobiliar de vanzare, compus din 28 loturi de teren, insotite de autorizatii de construire P+1. In totalitatea sa, proiectul se intinde pe o suprafata de 12500 mp, si este pozitionat in zona Berceni-Vidra (Lac Mamina), plan 2, inconjurat de cartierele de vile recent construite.

Loturile de teren au diverse suprafete, de la 350 mp pana la 420 mp, si sunt deservite de drumul de acces, inteligent configrurate. Imobilele ce urmeaza a fi edificate sunt de doua tipuri (single si duplex) si sunt concepute astfel incat sa corepunda celor mai exigente nevoi si dorinte. Mai mult, acestea sunt customizabile, la cererea solicitantilor, atat pe primul cat si pe cel de-al doilea nivel. Unele dintre ele pot gazdui doua sau chiar trei generatii, in functie de optiuni.

La finalul proiectului, ansamblul rezidential Berceni Green Village, va reprezenta un model de etica arhitecturala si un nou reper in proiectarea viitoare a unor astfel de condominii in Zona de Sud.

Loturile de teren se vand la pretul de 50 euro/mp si se predau cu autorizatie de construire si proiect tehnic de executie.

Cei interesati pot cumpara unul sau mai multe din aceste loturi de teren, in functie de sumele de bani disponibile.

Nu se accepta plata prin credit!

Termen limita de achitare a pretului: 31.12.2021

Schite

Facilități

Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații verzi Spații verzi
Ești interesat?