An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 2 - 3 camere
Suprafata Suprafata 44,91 mp - 70,86 mp
Pret Pret 120.000 - 205.000 Euro

Descriere Aviatiei Park

Situat în nordul Capitalei, pe strada Capitan Alexandru Serbanescu, într-o zonă care concentrează companii şi afaceri din noile domenii tehnologice, Complexul Aviaţiei Park vine în întâmpinarea nevoilor unui public tânăr şi dinamic de a locui aproape de locul de muncă şi de a câştiga timp.

Frumuseţea se află în detalii! Programează o vizită!

Despre proiect:

Proiectul Aviaţiei Park a fost dezvoltat în două faze/etape, câte două corpuri de locuinţe pentru fiecare etapă. În prima etapa, demarată în iulie 2017, vor fi construite 176 de apartamente. Termenul de finalizare este luna ianuarie 2019. Etapa a doua de construcţie a fost finalizată la sfârşitul anului 2020.

Aviaţiei Park este un complex rezidenţial cu circuit închis, ale cărui corpuri de locuinţe sunt unite unele de altele prin alei de circulaţie pietonale, piaţete şi spatii verzi. Mai mult de jumătate din suprafaţa Complexului este rezervată spaţiilor verzi. Din cei 15.000 de metri pătraţi de teren, doar 3.700 de metri pătraţi sunt ocupaţi de amprenta celor patru clădiri, restul de peste 11.000 de metri sunt dedicaţi vegetaţiei, piaţetei şi aleilor pietonale cu aliniamente de copaci şi plante perene, totul conceput pentru a crea o atmosferă armonioasă şi prietenoasă, aşa cum trebuie să fie acasă.

Viitorii rezidenţi ai Complexului vor avea  posibilitatea de a face mişcare în aer liber şi  de a-şi scoate copiii în Parcul Herăstrău, care  se află la doar 8 minute de mers pe jos. Vecinătatea Parcului Herăstrău reprezintă un avantaj pentru toţi cei care doresc să aibă acces rapid la natură şi aer curat, precum şi la toate facilităţile de recreere şi mişcare pentru adulţi şi copii pe care le oferă un spaţiu verde generos precum Parcul Herăstrău.

Pentru cumpărături, Lidl şi Mega Image se  află chiar la ieşirea din Complex, iar Promenada Mall e situat la 2 minute cu maşina sau Băneasa Shopping Center la doar 7 minute de mers cu maşina.


Facilităţi şi Avantaje:

- Amplasat în zona de nord a capitalei în imediata apropiere a Parcului Herăstrău (8 minute de mers pe jos) şi a centrelor de bussiness (Iride Business Park, Global City, Green Court, Sky Tower etc)
-  Concept şi design deosebit (Proiectul rezidenţial Boutique Londra 27, dezvoltat de Forte Partners în colaborare cu echipa de proiectare ADNBA, acelaşi birou de arhitectură care a proiectat şi Aviaţiei Park, a fost premiat la secţiunea „Locuinţe“ în cadrul Anualei de Arhitectură Bucureşti, ediţia 2017)
- Apartamente inteligent compartimentate şi finisaje de calitate superioară (faţada complet ventilată, tâmplărie de aluminiu, parchet triplu stratificat);
- Spaţii verzi (peste 11.000 de metri sunt dedicaţi vegetaţiei, piaţetei şi aleilor pietonale cu aliniamente de copaci şi plante perene, totul conceput pentru a crea o atmosferă armonioasă şi prietenoasă)
- Multiple zone pentru cumpărături, Lidl şi Mega Image se  află chiar la ieşirea din Complex, iar Promenada Mall e situat la 2 minute cu maşina sau Băneasa Shopping Center la doar 7 minute de mers cu maşina.
- Acces facil către mijoacele de transport în comun, precum staţia de metrou Aurel Vlaicu, tramvaiul 5 sau autobuzul 135
- Unităţi de învăţământ în proximitate (Grădiniţa Mary Poppins, Şcoala Gimnazială Herăstrău, Liceul Teoretic C.A. Rosetti, Liceul Teoretic "Jean Monnet")

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Sală de sport Sală de sport
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supermarketuri Supermarketuri
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Str. Căpitan Alexandru Șerbănescu nr. 58B, București

Ești interesat?