An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 2 - 4 camere
Suprafata Suprafata 67,48 mp - 245,39 mp
Pret Pret 121.680 - 494.800 Euro

Descriere Atlas Residence Aviatiei

Înainte de schiţarea strategiilor de business, a funcţiei pe care o deţii, pe scurt trasarea statutului social, acasă rămâne locul în care vrei să-ţi încarci bateriile şi să îţi cultivi echilibrul interior.Să te bucuri de prezent şi să planifici viitorul cu la fel de mult entuziasm.
La sfârşitul zilei, ne dorim cu toţii acelaşi lucru, nu crezi? Ce ne diferenţiază, pentru că liniile fine există, dar dar şi unde sau cum ai dori să închei o zi reuşită.

Un nou proiect ce poartă semnătura distinctivă Atlas Residence, poziţionat strategic în Nordul Bucureştiului se adresează vieţii active de familie, dar nu numai şi are toate şansele să devină un deziderat în planul tău de viitor.

Imobilul este alcătuit dintr-o reţea de locuinţe ce cuprinde în total 105 apartamente cu 2, 3 şi 4 camere, cu un nivel ambiţios de înălţime 2S+P+8E retras.

Reţeta este clasică, ingrediente premium: adresa cu acces direct la bulevard, strada Căpitan Aviator Alexandru Şerbănescu Nr.75-83 (fost Bdul. Aerogarii), spaţii ample şi finisaje de cea mai bună calitate, încorporate într-un design atractiv şi aliniat ultimelor tendinţe.

Facilități

Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Schite

Localizare

Str. Alexandru Serbanescu nr. 75 - 83, Bucuresti

Dezvoltator

Atlas Residence este un dezvoltator cu experienţa activă în zona residenţială din Bucureşti şi împrejurimi, martore pentru dedicarea şi seriozitatea acstuia fiind cele 3 ansambluri construite în mai puţin de 2 ani, toate fiind deja date în folosinţă.

Proiectele Atlas Residence pun un accent deosebit pe confortul viitorilor locatari, redat în primul rând prin poziţionarea strategică în locaţii optime, cu acces facil la principalele zone de interes şi, în al doilea rând, prin nivelul calitativ superior al materialelor folosite.

Misiunea dezvoltatorului Atlas Residence este de a construi la cele mai înlate standarde şi de a deveni partenerul de încredere în procesul de achiziţionare a unei locuinţe, oferind soluţii viabile la cerinţe şi nevoi complexe în materie de spaţiu, poziţionare, finisaje, etc.

Ești interesat?