An predare An predare Septembrie 2022
Nr camere Nr camere 2 - 3 camere
Suprafata Suprafata 49 mp - 87 mp
Pret Pret 110.000 - 199.000 Euro

Descriere Art City

Art City este un proiect rezidenţial contemporan, ce cuprinde 141 de apartamente finisate premium, amplasat într-un cartier rezidenţial nou pe Blvd. Petroliştilor nr. 8 lângă Deutsche Schule şi în imediata apropriere a Pieţei Presei.

Art City face parte dintr-o schemă de regenerare urbană la doar 10 minute de cele mai importante centre de afaceri din zona de nord a Bucureştiului şi la fel de aproape de parcul Herăstrău şi Băneasa Shopping City, într-o zonă plină de oportunităţi şi potenţial de dezvoltare.

Art City oferă locuinţe de calitate excepţională cu design modern într-un complex de apartamente spaţioase de 2, 3 şi 4 camere, cu suprafeţe între 49 şi 94 de metri pătraţi cu terase generoase, aducând o atmosferă caldă şi primitoare, accentuată de pătrunderea luminii naturale.

Parcarea pune la dispoziţie 180 de locuri, iar parterul clădirii va găzdui 500 de metri pătraţi de spaţii comerciale, pentru a avea totul la îndemână.

Construit pentru viitor, responsabil şi inovator, Art City se bazează pe confortul oferit de designul durabil şi sustenabil. Materialele de înaltă calitate, soluţiile inteligente, eficienţa constructivă şi abordarea eco-friendly urmăresc un impact redus asupra mediului.

Certificată clădire ‘verde’ la standarde internaţionale BREEAM, Art City a fost conceput pentru viitor. Art City este locul ideal pentru un lifestyle modern şi confortabil într-un spaţiu sustenabil, unde ingineria şi designul sunt aduse la rang de artă, un reper pentru viitoare proiecte semnate Art Property Development.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Schite

Localizare

B-dul Petroliştilor nr. 8A, București

Dezvoltator

Bog’Art este o companie de construcţii şi dezvoltare imobiliară cu sediul în Bucureşti, fiind unul din cei mai mari antreprenori generali din România.

Dintr-o afacere de familie înfiinţată în anul 1991, compania noastră a devenit, de-a lungul timpului, un lider de piaţă capabil să finalizeze proiecte complexe şi inovatoare la cele mai înalte standarde, incluzând construcţii civile şi dezvoltări imobiliare.

Bog’Art se mândreşte cu managementul său performant şi cu personalul înalt calificat, alături de care implementăm permanent tehnologii noi şi promovăm o puternică cultură organizatională.

Compania noastră înseamnă performanţă în finalizarea la timp şi în mod profesionist a proiectelor, cu ajutorul unei game complete de servicii în domeniul construcţiilor şi dezvoltării imobiliare.

Mai mult decât atât, proiectele noastre au un statut privilegiat, devenind repere în cadrul arhitecturii oraşului. Execuţia de calitate şi la timp a acestora, împreună cu performanţele noastre în managementul proiectelor, au propulsat şi susţinut dezvoltarea companiei, Bog’Art devenind în prezent cea mai mare societate de construcţii civile din România.

Ești interesat?