165.000 €
Tip proprietate Vilă P+1
Camere 6
Băi + Gr. sanitare 4
An construcție 2007
Suprafața utilă 252 m2
Suprafață teren 690 m2
Teren liber(curte) -
Deschidere -

Descriere

1 Decembrie, 10-12 minute de Bucuresti, spre Giurgiu-Russe, o vila frumoasa la strada principala - strada Liviu Rebreanu, luminoasa si spatioasa, cu orientare pe sud, sud-est si compartimentare placuta, cu patru dormitoare mari de peste 20 mp fiecare si doua saloane spatioase si frumoase de peste 40 mp fiecare, ferestrele sunt din termopan si sunt orientate spre sud ca de altfel intreg imobilul, bucurandu-se astfel de lumina naturala din plin. curtea este amenajata insa intotdeauna exista loc de mai bine, regasim astfel in gradina mai multe feluri de pomi fructiferi si aproape 300 de trandafiri de felurite culori. Casa a fost construita in 2007 cu simt de raspundere si respectarea tuturor normelor in vigoare la acel moment, exista astfel un memoriu tehnic in care sunt specfificate mai multe informatii importante cu privire la imobil. Vila este racordata la toate utilitatile zonei - curent electric, gaz si apa, totusi unul din dormitoarele de la parter are o draguta sobe de teracota si

1 Decembrie, 10-12 minute de Bucuresti, spre Giurgiu-Russe, o vila frumoasa la strada principala - strada Liviu Rebreanu, luminoasa si spatioasa, cu orientare pe sud, sud-est si compartimentare placuta, cu patru dormitoare mari de peste 20 mp fiecare si doua saloane spatioase si frumoase de peste 40 mp fiecare, ferestrele sunt din termopan si sunt orientate spre sud ca de altfel intreg imobilul, bucurandu-se astfel de lumina naturala din plin. curtea este amenajata insa intotdeauna exista loc de mai bine, regasim astfel in gradina mai multe feluri de pomi fructiferi si aproape 300 de trandafiri de felurite culori. Casa a fost construita in 2007 cu simt de raspundere si respectarea tuturor normelor in vigoare la acel moment, exista astfel un memoriu tehnic in care sunt specfificate mai multe informatii importante cu privire la imobil. Vila este racordata la toate utilitatile zonei - curent electric, gaz si apa, totusi unul din dormitoarele de la parter are o draguta sobe de teracota si deasemenea exista la parter in salon si un semineu functional.
Prin amplasament imobilul este privilegiat, se afla la o distanta decenta de DN5, la aproximativ 5-7 minute de mers pe jos de Lidl si se bucura de o pozitie de colt, frontul stradal la strada principala Liviu Rebreanu este de 37ml iar la strada secundara de aproximativ 15ml, pe aceasta strada secundara se face accesul masinii speciale care goleste fosa septica odata la 12 luni in acest moment, functie de numarul de locatari e posibil ca acest proces sa se faca la un interval mai mic. Fiind la strada pricipala, Liviu Rebreanu care leaga localitatea 1 Decembrie de Copaceni (Copaceni are canalizare..) este foarte posibil ca bransamentul la canalizare sa se realizeze intre 2022-2023 conform cu mesajele transmise de oficialitati.
Afara de imobilul gandit pentru a satisface nevoile de spatiu a doua familii chiar gasim aici si dependinte realizate la dimensiunile potrivite, astfel avem un garaj cu rampa de acces pe care o regasim la service-ul auto de obicei, deasemenea casa dispune si de o pivnita ce este trecuta in documente ca si Subsol, din beton armat si cu o suprafata decenta. Si garajul si pivnita-buncar sunt pe latura din dreapta a casei cum o privim din strada, iar pe partea dreapta avem o placuta terasa, cu iz rustic unita cu bucatarie si care acum pe timp de vara reprezinta spatiul perfect de petrecut timpul, curtea este in mare parte acoperita de trandafiri si pomi fructiferi, sunt si alei betonate iar pe partea din dreapta terenul a fost lasat ca spatiu verde si se poate organiza o placuta zona de joaca pentru o familie cu mai multi copiii. Imobilul reprezinta un vis realizat, a fost construit pe etape si are documentatia tehnica aferenta acestui proces asa cum este firesc la un imobil care traieste odata cu locatarii sai si se dezvolta alaturi de ei.
Imobilul mai are nevoie de anumite tuchee pentru a capata ceea ce in imobiliare numim aerul unei case perfecte, suprafetele dormitoarelor si ale saloanelor se gasesc doar la imobile de tip conac, presupune deci anumite costuri dar nu foarte mari avand in vedere raportul dintre investie si efectul ei, la finalul acestor investitii decente se va obtine o casa cinstita scaldata in razele soarelui la 2 pasi de Bucuresti, in zona cu cel mai usor acces spre oras si la o distanta perfecta de tot ce insemna agitatia orasului.

Localizare

Informații utile

Zona 1 Decembrie
Gr. sanitare 4
Nr. balcoane 1
Suprafața construită (desfășurată) 260 m2
Tip proprietate Vilă P+1
Camere 6
An construcție 2007
Suprafața utilă 252 m2
Suprafață teren 690 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Calorifere aluminiu, Geamuri termopan, Parchet, Mocheta, Gresie, Faianta
Info imobil
Centrala proprie a apartamentului
Vecinătăţi
padure, scoala, magazine
Acte
Poseda numar cadastral
Destinații
Rezidenta, comercial, birou

Video

Ultima actualizare: 3 septembrie 2021
Ești interesat?