120.000 €
Tip proprietate Casă
Camere 4
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 1980
Suprafața utilă 120 mp
Suprafață teren 634 mp
Teren liber(curte) -
Deschidere 12 mp

Descriere

Am plăcerea sa va prezint o ocazie de achiziție pentru casa mult visată în cartierul Grădiște.Această proprietate oferă 634 mp de teren cu front stradal generos, este situată pe o stradă asfaltată, într-o zonă liniștită in zona de case.

Construcția este din cărămidă, dispune de 4 camere, hol generos, o baie, bucătărie, cămară alimente, iar in curte mai avem o anexa care poate fi renovata sau demolata.

Beneficiază de încălzire prin centrala proprie pe gaz, geamuri termopan, curte îngrijită, garaj, si o zona de gradina cu pomi fructiferi.

Această proprietate este perfectă pentru cei care doresc o casa cu teren generos, in cel mai căutat cartier de case din Arad.Contactați-mă acum pentru mai multe informații si programați o vizionare a proprietății!

Flavius Blaga 0

Localizare

Informații utile

Zona Gradiste
Nr. dormitoare 3
Baie 1
Suprafața construită (desfășurată) 150 mp
Tip proprietate Casă
Camere 4
An construcție 1980
Suprafața utilă 120 mp
Suprafață teren 634 mp
Deschidere 12 mp
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Gresie, Geamuri termoizolante - pvc, Dotari: iluminat exterior; cadă, Acoperiș, Rulouri / obloane lemn
Info imobil
Stare interior: curat, Bucatarie: frigider, Aragaz, Inchisa, Usi interior: lemn masiv, Pvc, Proprietarul plateste: telefon, Cablu tv, Stadiu constructie: finalizat, Izolatie interioara: polistiren extrudat, Acoperis: tigla ceramica, Structura: caramida, Tip vila: individuala, Strazi limitrofe: asfaltate, Vedere: vedere spre oraș
Alte informatii
Ultima consolidare: 1990
Descriere bai:Geam la baie
Vecinătăţi
transport public
Alte suprafețe
AMPRENTA CLADIRE: 150 mp,D - DESCHIDERE: 12 mp
Ultima actualizare: 2 July 2024
Ești interesat?