1.938 €/lună + TVA

Suprafața utilă 323 m2
An construcție -
Destinație -
Structură -
Etaje clădire -
Înălțime -
Suprafața totală -
Stadiu construcție -

Descriere

Hala de 323 mp este o constructie noua si dispune de toate utilitatile. Este construita pe structura metalica si este alcatuita din stalpi si grinzi metalice cu invelitoare si pereti din panouri sandwich. Este open space cu deschiderea de 19 ml pe 17 ml. In interior o suprafata de 30 mp construita cuprinde birouri, grup sanitar, vestiar, etc. Inaltimea la coama este de 6,50 ml iar la coama de 5 ml. Accesul in interior se face pe doua usi din PVC. Pardoseala in interior este din beton armat elicopterizat.Iluminatul in interior este cu becuri led. Este alimentata la retea de curent electric de 220 V si 380 V cu putere instalata de 25 KVA. Are parcare proprie pentru cateva auto. Are acces TIR. Este racordata la reteaua de apa a orasului si la canalizare. De asemenea dispune de racordare la gaze. Pretul cerut este de 6 euro/mp la care se adauga TVA. Comisionul agentiei imobiliare este incepand cu 50% + TVA din chiria unei luni in functie de perioada de inchiriere. Este libera pentru

Hala de 323 mp este o constructie noua si dispune de toate utilitatile. Este construita pe structura metalica si este alcatuita din stalpi si grinzi metalice cu invelitoare si pereti din panouri sandwich. Este open space cu deschiderea de 19 ml pe 17 ml. In interior o suprafata de 30 mp construita cuprinde birouri, grup sanitar, vestiar, etc. Inaltimea la coama este de 6,50 ml iar la coama de 5 ml. Accesul in interior se face pe doua usi din PVC. Pardoseala in interior este din beton armat elicopterizat.Iluminatul in interior este cu becuri led. Este alimentata la retea de curent electric de 220 V si 380 V cu putere instalata de 25 KVA. Are parcare proprie pentru cateva auto. Are acces TIR. Este racordata la reteaua de apa a orasului si la canalizare. De asemenea dispune de racordare la gaze. Pretul cerut este de 6 euro/mp la care se adauga TVA. Comisionul agentiei imobiliare este incepand cu 50% + TVA din chiria unei luni in functie de perioada de inchiriere. Este libera pentru inchiriat incepand cu luna decembrie 2021.; Detalii localizare:Zona industriala.

Localizare

Transport public

click aici pentru a vedea transportul public

Informații utile

Zona Popesti-Leordeni
Suprafața construită (desfășurată) 365 m2
Suprafața utilă 323 m2
   
Alte suprafețe
Hala de 323 mp este o constructie noua si dispune de toate utilitatile. Este construita pe structura metalica si este alcatuita din stalpi si grinzi metalice cu invelitoare si pereti din panouri sandwich. Este open space cu deschiderea de 19 ml pe 17 ml. In interior o suprafata de 30 mp compartimentata cuprinde birouri, grup sanitar, vestiar, etc. Inaltimea la coama este de 6,50 ml iar la coama de 5 ml. Accesul in interior se face pe doua usi din PVC. Pardoseala in interior este din beton armat elicopterizat.Iluminatul in interior este cu becuri led. Este alimentata la retea de curent electric de 220 V si 380 V cu putere instalata de 25 KVA. Are parcare proprie pentru cateva auto. Are acces TIR. Este racordata la reteaua de apa a orasului si la canalizare. De asemenea dispune de racordare la gaze. Pretul cerut este de 6 euro/mp la care se adauga TVA. Comisionul agentiei imobiliare este incepand cu 50% + TVA din chiria unei luni in functie de perioada de inchiriere. Este libera pentru inchiriat incepand cu luna decembrie 2021.
Ultima actualizare: 22 octombrie 2021
Ești interesat?