0
0
Adaugă anunţul tău
»
»
»
Spatiu industrial - Popesti-Leordeni

Spatiu industrial - Popesti-Leordeni

Reper: lângă Platforma industriala

 1493RUN2113 
click pentru zoom
1 Poze
  • Suprafata utila 600 m2
  • Suprafata const 660 m2
  • Metrou Nu
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
€/luna 3.000
se adauga TVA
/mp 5
se adauga TVA

Spatiul de 600 mp este o constructie metalica cu panouri sandwisch construita in anul 2014 pe un teren de 1200 mp.; Detalii localizare:Zona mixta.

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
  • Acte contract vanzare cumparare, cadastru, intabulare, rol fiscal, proces verbal de receptie, autorizatie de constructie, carte funciara, certificat de urbanism, cumparare, fara sarcini, achitat integral, persoana juridica
  • Alte suprafețe Spatiul de 600 mp este o constructie metalica cu panouri sandwisch construita in anul 2014 pe un teren de 1200 mp. Are 1 usa de acces pentru marfa rabatabila pe tavan si 1 usa de acces pentru personal. Spatiul este alcatuit din depozit in suprafata de 360 mp si birouri P+1 de 240 mp. La prter sunt grupurile sanitare, vestiarul si sala de mese pentru personal, un birou pentru receptie, camera serverelor, etc, iar la etaj sunt birouri amenajate. Depozitul este open space cu inaltimea utila de 6,50 ml la coama si 5,50 ml la streasina. Pardoseala in interior este din beton armat elicopterizat si cu quartz cu grosimea de 20 cm. Depozitul este incalzit cu ventiloconvectoare iar birourile cu centrala termica proprie. Curtea este betonata si accesul se face direct din strada. Dispune de apa si canalizare, de curent electric de 220 si 380 V cu putere instalata de 100 KVA si de retea de alimentare cu gaz metan. Spatiul are in dotare bazin pentru rezerva de apa in caz de incendiu, grup de pompare a apei, generator de curent. Este liber incepand cu 1 noiembrie si poate fi inchiriat. Pretul cerut de proprietar este de 3000 euro/luna. Comisionul agentiei imobiliare este incepand cu 50% din chiria unei luni in functie de perioada de inchiriere la care se adauga TVA.
  • Destinații industrial, showroom, hala productie, depozit, fabrica
Localizare
Popesti-Leordeni - lângă Platforma industriala
Ultima actualizare a ofertei: 10.10.2019
Contactează-ne
Contactează agentul:
Ion Buricescu
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
CAVAR CENTER - str Turnu Magurele, nr 270D, Bucuresti
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Ion Buricescu
EXPERT IMOBILIAR
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc