500 €/lună
Comision
Chiriaș
0%
Suprafața utilă 100 m2
An construcție -
Destinație -
Structură -
Etaje clădire -
Înălțime -
Suprafața totală -
Stadiu construcție -

Descriere

Spatiul de 100 mp se afla in incinta unei societati comerciale. Este situat la etajul 1 al unui imobil de P+2 etaje. Este pretabil pentru diverse activitati usoare de depozitare sau pentru servicii tip atelier publicitar, croitorie, incaltaminte, productie usoara, etc.
Este igienizat si disponibil pentru inchiriere. Dispune de toate utilitatile, inclusiv de incalzire centrala. Pretul cerut este de 5 euro/mp. Comisionul agentiei imobiliare este incepand cu 50% + TVA din chiria unei luni in functie de perioada de inchiriere.;
Detalii localizare:Zona mixta

Localizare

Informații utile

Zona Piata Sudului
Suprafața construită (desfășurată) 350 m2
Suprafața utilă 100 m2
   
Alte suprafețe
Spatiul de 100 mp se afla in incinta unei societati comerciale. Este situat la etajul 2 al unui imobil de P+2 etaje. Este pretabil pentru diverse activitati usoare de depozitare sau pentru servicii tip atelier publicitar, croitorie, incaltaminte, productie usoara, etc. Este igienizat si disponibil pentru inchiriere. Dispune de toate utilitatile, inclusiv de incalzire centrala. Pretul cerut este de 5 euro/mp. Comisionul agentiei imobiliare este incepand cu 50% + TVA din chiria unei luni in functie de perioada de inchiriere.
Detalii comerciale
Comision chiriaș: 0
Ultima actualizare: 21 mai 2021
Ești interesat?