6.350 €/lună + TVA
Suprafața utilă 1270 m2
An construcție 1982
Destinație -
Structură -
Etaje clădire -
Înălțime -
Suprafața totală -
Stadiu construcție -

Descriere

Hala cu suprafata de 1270 mp este construita pe stalpi si grinzi de beton cu inchideri perimetrale din caramida. Inaltimea utila la coama este de 12 ml si dispune si de luminator. Deschiderea halei fara stalpi intermediari este de 16 ml. Parterul in cea mai mare parte este open space, insa dispune si de incaperi mai mici cu inaltimea de 5 ml. Pe o latura exista birouri la etaj cu suprafata de 250 mp care sunt amenajate si curate, cu acces la lumina naturala. Pardoseala in interiorul halei este din beton armat elicopterizat rezistent la greutati industriale. Accesul in hala se face pe o usa industriala dar si pe una pietonala. Dispune de toate utilitatile, inclusiv de curent electris cu putere instalata de 100 KVA. Birourile sunt incalzite cu centrala termica proprie. De asemenea parterul este incalzit cu ventiloconvectoare. Dispune si de pod rulant insa momentan este nefunctional. Pretul cerut este de 5 euro/mp + TVA usor discutabil. Comisionul agentiei imobiliare este de 50% + TVA

Hala cu suprafata de 1270 mp este construita pe stalpi si grinzi de beton cu inchideri perimetrale din caramida. Inaltimea utila la coama este de 12 ml si dispune si de luminator. Deschiderea halei fara stalpi intermediari este de 16 ml. Parterul in cea mai mare parte este open space, insa dispune si de incaperi mai mici cu inaltimea de 5 ml. Pe o latura exista birouri la etaj cu suprafata de 250 mp care sunt amenajate si curate, cu acces la lumina naturala. Pardoseala in interiorul halei este din beton armat elicopterizat rezistent la greutati industriale. Accesul in hala se face pe o usa industriala dar si pe una pietonala. Dispune de toate utilitatile, inclusiv de curent electris cu putere instalata de 100 KVA. Birourile sunt incalzite cu centrala termica proprie. De asemenea parterul este incalzit cu ventiloconvectoare. Dispune si de pod rulant insa momentan este nefunctional. Pretul cerut este de 5 euro/mp + TVA usor discutabil. Comisionul agentiei imobiliare este de 50% + TVA din chiria unei luni.

Localizare

Informații utile

Zona Otopeni
Suprafața construită (desfășurată) 1500 m2
Suprafața utilă 1270 m2
An construcție 1982
Alte informatii
Detalii localizare:Zona industriala.
Alte suprafețe
DESCRIERE Hala cu suprafata de 1270 mp este construita pe stalpi si grinzi de beton cu inchideri perimetrale din caramida. Inaltimea utila la coama este de 12 ml si dispune si de luminator. Deschiderea halei fara stalpi intermediari este de 16 ml. Parterul in cea mai mare parte este open space, insa dispune si de incaperi mai mici cu inaltimea de 5 ml. Pe o latura exista birouri la etaj cu suprafata de 250 mp care sunt amenajate si curate, cu acces la lumina naturala. Pardoseala in interiorul halei este din beton armat elicopterizat. Accesul in hala se face pe o usa industriala dar si pe una pietonala. Dispune de toate utilitatile, inclusiv de curent electris cu putere instalata de 100 KVA. Birourile sunt incalzite cu centrala termica proprie. De asemenea parterul este incalzit cu ventiloconvectoare. Dispune si de pod rulant insa momentan este nefunctional. Pretul cerut este de 5 euro/mp + TVA usor discutabil. Pentru parcarea si manevra camioanelor si turismelor exista parcare proprie amenajata si ingradita de 600 mp. Comisionul agentiei imobiliare este de 50% + TVA din chiria unei luni.
Ultima actualizare: 4 mai 2022
Ești interesat?