4.000 €/lună + TVA
Suprafața utilă 400 m2
An construcție 2022
Destinație birou, comercial, industrial, magazin, showroom, hala productie, depozit, fabrica
Structură -
Etaje clădire -
Înălțime -
Suprafața totală -
Stadiu construcție -

Descriere

Spatiul P+1 de 800 mp este constructie metalica cu stalpi si grinzi si inchoderi perimetrale si acoperis din panouri sandwich cu vata bazaltica.

Localizare

Informații utile

Zona Ciorogarla
Suprafața construită (desfășurată) 440 m2
Suprafața utilă 400 m2
An construcție 2022
Destinație birou, comercial, industrial, magazin, showroom, hala productie, depozit, fabrica
   
Info imobil
Vizionari: imobil liber
Alte informatii
Detalii localizare:Zona mixta preponderent industriala.
Acte
Acte de proprietate: cadastru, Intabulare, Rol fiscal, Proces verbal de receptie, Carte funciara, Certificat de urbanism, Dobandire: cumparare, Interdictii: fara sarcini, Achitare: achitat integral, Forma titlului de proprietate: persoana juridica
Alte suprafețe
Spatiul P+1 de 800 mp este constructie metalica cu stalpi si grinzi si inchoderi perimetrale si acoperis din panouri sandwich cu vata bazaltica. Inaltimea utila este de 4 ml, iar accesul la etaj se face pe o scara exterioara iar pentru marfuri pe o platforma actionata electric. Accesul la parter se face pe doua usi industriale rabatabile pe tavan din PVC dar si pe doua usi pietonale. Dispune de retea de gaz metan, sursa de apa proprie, canalizare si curent electric de 220 si 380 V cu putere instalata de 50 KVA. Accesul se face din drumul judetean, iar terenul aferent spatiului care este in proportie de 80% betonat are suprafata totala de 1500 mp. Iluminatul artificial in interior va fi facut cu lampi cu leduri dar va dispune si de lumina naturala datorita ferestrelor din PVC cu geam termopan de dimensiuni mari. Pardoseala in interior este din beton armat elicopterizat rezistent la greutati industriale. In spatiu care este open space exista grup sanitar, camera tehnica, vestiar, etc. Spatiul este de preferat sa fie inchiriat de un singur chirias atat pe parter cat si pentru etaj, insa avand acces separat pot fi inchiriate si cate unul, insa costurile utilitatilor vor fi impartite intre chiriasi. IMPORTANT!!!!! Spatiul poate fi comercial, poate fi folosit pentru diverse servicii ( croitorie, tipografie, mica productie, ateliere diverse, showroom si birouri, depozit marfuri usoare, firme de curierat, etc). Pretul cerut este de 5 euro/mp la care se adauga TVA. La incheierea contractului de inchiriere care va fi pentru minim 1 an se va plati garantie contravaloarea chiriei a doua luni si prima luna de chirie in avans, ulterior chiria platindu-se la inceputul fiecarei luni in primele 5 zile lucratoare. Comisionul agentiei imobiliare este incepand cu 30%+TVA din chiria unei luni.
Destinații
Destinatii: birou, comercial, industrial, magazin, showroom, hala productie, depozit, fabrica
Ultima actualizare: 8 noiembrie 2022
Ești interesat?

Publicată de

Ion Buricescu

Ion Buricescu

Contactează agent