6.600 €/lună
Suprafața utilă 1100 m2
An construcție 1990
Tip imobil Spațiu individual
Etaj P
Etaje clădire -
Vitrină 12
Înălțime 5
Stadiu construcție finalizat

Descriere

Spatiu comercial cu suprafata toatala de 1100 mp, se afla in orasul Popesti Leordeni,stradal , este complet amenajat, dispune de toate utilitatile si poate avea destinatia de showroom, supermarket,magazin materiale de constructii,electrice,sanitare, medicale,depozit medicamente, magazin cu depozit piese auto, etc.... Spatiul este dotat cu usa mare de acces pentru marfuri, si 2 usi pietonale. Inaltimea utila este de 4 ml. Pardoseala in interior este elicopterizata fiind acoperita cu vopsea epoxidica. Dispune de lumina naturala si artificiala, alimentare cu curent de 220 v si 380 V, incalzire proprie cu centrala termica alimentata pe gaz, apa, canalizare, birou si grupuri sanitare, vestiare, etc. Dispune de parcare proprie pentru cel putin 6 masini. Pretul cerut este de 6000 euro/luna, TVA 0. DE MENTIONAT CA VA FI DISPONIBIL PENTRU INCHIRIERE INCEPAND CU 1 MARTIE 2022. La semnarea contractului se plateste in avans chiria unei luni si garantia care reprezinta chiria pe o luna.

Spatiu comercial cu suprafata toatala de 1100 mp, se afla in orasul Popesti Leordeni,stradal , este complet amenajat, dispune de toate utilitatile si poate avea destinatia de showroom, supermarket,magazin materiale de constructii,electrice,sanitare, medicale,depozit medicamente, magazin cu depozit piese auto, etc.... Spatiul este dotat cu usa mare de acces pentru marfuri, si 2 usi pietonale. Inaltimea utila este de 4 ml. Pardoseala in interior este elicopterizata fiind acoperita cu vopsea epoxidica. Dispune de lumina naturala si artificiala, alimentare cu curent de 220 v si 380 V, incalzire proprie cu centrala termica alimentata pe gaz, apa, canalizare, birou si grupuri sanitare, vestiare, etc. Dispune de parcare proprie pentru cel putin 6 masini. Pretul cerut este de 6000 euro/luna, TVA 0. DE MENTIONAT CA VA FI DISPONIBIL PENTRU INCHIRIERE INCEPAND CU 1 MARTIE 2022. La semnarea contractului se plateste in avans chiria unei luni si garantia care reprezinta chiria pe o luna. Dispune de hidranti, de bazin de apa, de sisteme de avertizare incendiu, detectoare de fum, generator de curent.Spatiul se afla intr-o stare excelnta ,fiind amenjat . Comisionul agentiei imobiliare este incepand cu 50% + TVA din chiria unei luni in functie de perioada de inchiriere.
Detalii localizare:Zona in plina dezvoltare rezidentiala si comerciala cu trafic auto si pietonal intens

Localizare

Informații utile

Zona Popesti-Leordeni
Gr. sanitare 2
Suprafața construită (desfășurată) 1300 m2
Suprafața utilă 1100 m2
An construcție 1990
Tip imobil Spațiu individual
Etaj P
Vitrină 12
Înălțime 5
Stadiu construcție finalizat
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: pardoseala epoxidica, Gresie, Vopsea lavabila, Pereti placati cu gips carton, Faianta, Calorifere aluminiu, Neoane
Info imobil
Stare interior: nou, Renovat, In stare foarte buna, Curat, Compartimentare: open space, Camere speciale: birou, Acces stradal, Strazi limitrofe: amenajate, 2 benzi, Asfaltate, Vedere: vedere stradala
Vecinătăţi
magazine, gradinita, transport public, bar/pub, restaurant, ansamblu rezidential, microbuz
Acte
Dobandire: contract de construire, Interdictii: fara sarcini, Forma titlului de proprietate: persoana fizica
Alte suprafețe
AMPRENTA CLADIRE: 1100 mp,D - DESCHIDERE: 12 mp,ÎNĂLȚIME CONSTRUCȚIE: 6 mp,VITRINĂ: 12 mp,ÎNĂLȚIME: 5 mp,STU - SUPRAFAȚA TOTALĂ UTILĂ: 1100 mp,MINIM DE ÎNCHIRIAT: 1100 mp,Spatiu comercial cu suprafata toatala de 1100 mp, se afla in orasul Popesti Leordeni,stradal , este complet amenajat, dispune de toate utilitatile si poate avea destinatia de showroom, supermarket,magazin materiale de constructii,electrice,sanitare, medicale,depozit medicamente,etc.... Spatiul este dotat cu usa mare de acces pentru marfuri, si 2 usi pietonale. Inaltimea utila este de 4 ml. Pardoseala in interior este elicopterizata fiind acoperita cu vopsea epoxidica. Dispune de lumina naturala si artificiala, alimentare cu curent de 220 v si 380 V, incalzire proprie cu centrala termica alimentata pe gaz, apa, canalizare, birou si grupuri sanitare, vestiare, etc. Dispune de parcare proprie pentru cel putin 6 masini. Pretul cerut este de 6000 euro/luna, TVA 0. DE MENTIONAT CA VA FI DISPONIBIL PENTRU INCHIRIERE INCEPAND CU 1 MARTIE 2022. La semnarea contractului se plateste in avans chiria unei luni si garantia care reprezinta chiria pe o luna. Dispune de hidranti, de bazin de apa, de sisteme de avertizare incendiu, detectoare de fum, generator de curent. Comisionul agentiei imobiliare este incepand cu 50% + TVA din chiria unei luni in functie de perioada de inchiriere.
Destinații
Destinatii: comercial, magazin, showroom, depozit
Ultima actualizare: 25 noiembrie 2021
Ești interesat?