383 €
Suprafața utilă 262 m2
An construcție 2022
Tip imobil -
Etaj P
Etaje clădire -
Vitrină -
Înălțime -
Stadiu construcție -

Descriere

IXIMO Agentie Imobiliara va propune ORIENTATIV in zona METRO -in reprezentare exclusiva-  IN miniparc logistic privat SE VINDE Hala NOUA din zidarie 262 mp(12 M LATIME X 22 M LUNGIME ) construiti(in schita este numarul 2/cu posibilitate extindere pana la 524 mp;639 mp ori 900 mp)  pe structura de piloni din beton armat (  concept functional autorizat  ISU ) 12 m latime  x 22 m lungime; avand inaltimea la streasina de peste 6 m ; la coama 7,5 m) ,recent modernizata cu ferestre  din tamplarie PVC si geam termopan;  usa RULOU industriala echipata cu poarta pietonala la intrarea  halei.Acoperisul este NOU  din tigla metalica tip LINDAB iar structura ce il sustine este integral din otel. Pardosela este din beton armat  ! Teren curte libera  EXCLUSIV cca.300 mp(posibilitate de extindere pana la peste 1500 mp curte libera) 

IXIMO Agentie Imobiliara va propune ORIENTATIV in zona METRO -in reprezentare exclusiva-  IN miniparc logistic privat SE VINDE Hala NOUA din zidarie 262 mp(12 M LATIME X 22 M LUNGIME ) construiti(in schita este numarul 2/cu posibilitate extindere pana la 524 mp;639 mp ori 900 mp)  pe structura de piloni din beton armat (  concept functional autorizat  ISU ) 12 m latime  x 22 m lungime; avand inaltimea la streasina de peste 6 m ; la coama 7,5 m) ,recent modernizata cu ferestre  din tamplarie PVC si geam termopan;  usa RULOU industriala echipata cu poarta pietonala la intrarea  halei.Acoperisul este NOU  din tigla metalica tip LINDAB iar structura ce il sustine este integral din otel. Pardosela este din beton armat  ! Teren curte libera  EXCLUSIV cca.300 mp(posibilitate de extindere pana la peste 1500 mp curte libera)  cu acces DIRECT in drumul public pe o deschidere de 26 m liniari !!! Drumul de acces PUBLIC ajunge direct in proprietate ! 

In interior(in functie de proiectul beneficiarului !!!/ si pe costurile vanzatorului ) se vor mai realiza compartimentari  pentru un birou si 2 grupuri sanitare.

Excelenta posibilitate pentru depozitare (pe inaltime) spalatorie industriala,productie mobilier,productie termopane,confectii metalice ,firme de instalatii,DISTRIBUTIE  - orice activitati ce au nevoie de curte imprejmuita cu loc de manevre auto libera (1335 mp) ! Hala se afla intr-un miniparc logistic privat -sunt mai multe unitati de productie in incinta  si se poate instala acces video 24h/24 h de pe telefon !  Incalzirea se va realiza cu o centrala termica pe peleti si  2 ventiloconvectoare de tavan industriale.

Hala are post de transformare propriu(beneficiarul va deveni coproprietar pe postul TRAFO-200 KVA),este bransata la reteaua publica de alimentare cu apa potabila si beneficiaza de acces TIR  nerestrictionat fiind pozitionata pe Drumul Judetean 119 Sarata - Nicolae Balcescu drum ce se asfalteaza chiar ACUM  si face legatura cu Satul BUCHILA ce beneficiaza de curse regulate de autobuz spre oras - statie BUS in fata intrarii din miniparcul logistic ! Acces  RAPID la Soseaua de Centura a Bacaului - acum complet functionala !!! 

Intrarea din drumul public la proprietate se face -in 2 variante simultan- tot pe terenul halei( ce apartine halei, in cota indiviza) cat si din drumul public . Pretul  383 eur/mp hala construit include TOT terenul (in zona pretul este de 15 eur/mp NEAMENAJAT fara utilitati ), amenajarile(santier acum in lucru/moment ideal de personalizat constructia ) interioare precum si dotarile mentionate in anunt ! Se poate discuta o plata esalonata rezonabila sau variante de schimb imobiliar cu apartament si diferenta  !!!

Localizare

Informații utile

Zona Central
Băi 2
Suprafața construită (desfășurată) 262 m2
Suprafața utilă 262 m2
An construcție 2022
Etaj P
Finisaje/Utilităţi
Gresie, Lavabil, Geamuri, Geamuri term. pvc, Calorifere otel
Info imobil
Nemobilat, Mobiler modern, Incalzire cu centrala proprie, Strazi amenajate, Apa, Curent electric, Gaz, Telefon, Cablu tv
Vecinătăţi
magazine, transport in comun, parc
Destinații
Birou, hala productie, fabrica
Ultima actualizare: 26 mai 2023
Ești interesat?