224.500 €

Comision
Cumpărător
0%
Tip proprietate Vilă P+1+M
Camere 6
Băi + Gr. sanitare 2
An construcție după 2010
Suprafața utilă 145 m2
Suprafață teren 527 m2
Teren liber(curte) -
Deschidere -

Descriere

Astăzi am ales să vă prezentăm o locuință aparte care își caută noi oameni cu ajutorul cărora să scrie povești de vis! Vă propunem spre vânzare o casă , în localitatea Moșnița Nouă, la doar două minute de City Mall Moșnita si un minut de Lidl. Casa dispune de toate utilitățile (apa, canalizare, curent, gaz, internet), având un număr de 6 camere, 2 bai, o bucatarie inchisa, 2 balcoane, și o piscină amplasată în fața terasei, perfectă pentru zilele însorite de vară. Design-ul interior al casei este unul vintage, care te teleportează instant într-o atmosfera inedită și creează o experiență de poveste celor care îi trec pragul. Pianul, tablourile atent alese și poziționate strategic, precum si mobilierul vintage sunt doar câteva dintre elementele care se îmbină perfect cu cromatica locuinței, care este în tonuri calme și neutre. Toate acestea dar și view-ul superb de care dispune locuința, așteaptă cu drag să fie completate de

Astăzi am ales să vă prezentăm o locuință aparte care își caută noi oameni cu ajutorul cărora să scrie povești de vis! Vă propunem spre vânzare o casă , în localitatea Moșnița Nouă, la doar două minute de City Mall Moșnita si un minut de Lidl. Casa dispune de toate utilitățile (apa, canalizare, curent, gaz, internet), având un număr de 6 camere, 2 bai, o bucatarie inchisa, 2 balcoane, și o piscină amplasată în fața terasei, perfectă pentru zilele însorite de vară. Design-ul interior al casei este unul vintage, care te teleportează instant într-o atmosfera inedită și creează o experiență de poveste celor care îi trec pragul. Pianul, tablourile atent alese și poziționate strategic, precum si mobilierul vintage sunt doar câteva dintre elementele care se îmbină perfect cu cromatica locuinței, care este în tonuri calme și neutre. Toate acestea dar și view-ul superb de care dispune locuința, așteaptă cu drag să fie completate de atmosfera vie a noilor proprietari.
Casa este de tip P+M, cu studio ce poate fi folosit ca dressing sau birou, cu o suprafață de 145 mp plus 2 balcoane si o terasă, situată pe un teren de 527 mp, compartimentată astfel:
PARTER: living, bucatărie inchisă, și 2 dormitoare. Iesirea pe terasa se face atat din bucatarie cat și din living.
ETAJ: 3 dormitoare, si o baie. 2 Dormitoare au iesire pe o terasa, iar din hol se iese pe cea de-a doua terasa.
Casa este facută din cărămidă, la etaj fiind turnată placa de beton, si podul este pe structura de lemn. Încalzirea se realizează cu centrală termică.
Pe langa suprafata utila de 145 mp, casa mai are un studio de 30 mp., cele doua balcoane sunt de 5 mp. si respectiv de 11 mp., iar terasa are 24 mp. Piscina are o suprafata de 28 mp.
Proprietatea ,situată pe strada Rodica, nr. 12, dispune de sistem de alarmă și se vinde utilată si mobilată, excepție făcând pianul.
Pentru o vizionare mai amplă a imobilului, vă stau la dispoziție.
Comision pentru cumpărător 0%.

Localizare

Transport public

click aici pentru a vedea transportul public

Informații utile

Zona Mosnita Noua
Nr. dormitoare 5
Gr. sanitare 2
Nr. terase 1
Nr. balcoane 2
Suprafața construită (desfășurată) 190 m2
Tip proprietate Vilă P+1+M
Camere 6
An construcție după 2010
Suprafața utilă 145 m2
Suprafață teren 527 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Parchet, Gresie, Tapet, Faianta, Scara interioara, Bucatarie modern mobilata, Bucatarie complet echipata, Combina frigorifica, Hota, Paza, Gradina, Piscina exterioara, Iluminat exterior, Contor apa, Apa, 5 dormitoare
Info imobil
Mobilat, Mobiler modern, Curte individuala, Interior in stare foarte buna, Interior curat, Imobil in stare exceptionala, Incalzire cu centrala proprie, Strazi amenajate
Vecinătăţi
magazine, gradinita, scoala, transport in comun, parc, drum national, restaurant
Acte
Contr. vanzare-cumparare, Carte funciara
Destinații
Rezidenta
Detalii comerciale
Comision cumpărător: 0%
Ultima actualizare: 14 noiembrie 2021
Ești interesat?