139.900 €

Tip proprietate Casă
Camere 4
Băi + Gr. sanitare 2
An construcție 2014
Suprafața utilă 142 m2
Suprafață teren 370 m2
Teren liber(curte) -
Deschidere -

Descriere

Casa individuala de vanzare in Cisnadie, compusa din 4 camere cu o suprafata utila de 110 mp, garaj cu usa electrica si cu acces direct in imobil, teren cu o suprafata de aproximativ 370 mp, constructie din anul 2014 cu un regim de inaltime scazut ( P+M+Pod ). Imobilul se afla intr-o zona linistita de constructii de case, in imediata apropiere de magazine alimentare, parcul din Cisnadie, strand cat si patinoarul. Compartimenatrea este una foarte buna pe parter fiind compusa dintr-o camera de zi ( livingul este prevazut cu un horn pentru semineu ), bucatarie open-space ( posibilitate de a se inchide ), baie cu geam de aerisire, spatiu pentru depozitare sub casa scari cat si un spatiu emnajat pe hol pentru cuier. Etajul este compus din 3 dormitoare, doua dintre acestea avand acces la un balcon comun, cat si o baie cu geam de arisire. Curtea este amenajata cu dale din beton pentru accesul auto si pietonal, gazon, filigorie cu o suprafata de 30 mp acoperita cu tigla, cat si

Casa individuala de vanzare in Cisnadie, compusa din 4 camere cu o suprafata utila de 110 mp, garaj cu usa electrica si cu acces direct in imobil, teren cu o suprafata de aproximativ 370 mp, constructie din anul 2014 cu un regim de inaltime scazut ( P+M+Pod ). Imobilul se afla intr-o zona linistita de constructii de case, in imediata apropiere de magazine alimentare, parcul din Cisnadie, strand cat si patinoarul. Compartimenatrea este una foarte buna pe parter fiind compusa dintr-o camera de zi ( livingul este prevazut cu un horn pentru semineu ), bucatarie open-space ( posibilitate de a se inchide ), baie cu geam de aerisire, spatiu pentru depozitare sub casa scari cat si un spatiu emnajat pe hol pentru cuier. Etajul este compus din 3 dormitoare, doua dintre acestea avand acces la un balcon comun, cat si o baie cu geam de arisire. Curtea este amenajata cu dale din beton pentru accesul auto si pietonal, gazon, filigorie cu o suprafata de 30 mp acoperita cu tigla, cat si o magazie pentru depozitare.

Imobilul se preda la stadiu de cheie la exterior, la interior la stadiul de gri cu incalzire in pardoseala atat pentru parter cat si pentru etaj, geamuri termopan, podul este izolat cu spuma poliuretanica si placat cu rigips ce poate fi folosit ca spatiu de depozitare.

Case se vinde la pretul de 139.900 euro, poate fi achizitionata cash cat si prin accesarea unui credit ipotecar.

Localizare

Transport public

click aici pentru a vedea transportul public

Informații utile

Zona Central
Băi 2
Nr. balcoane 2
Suprafața construită (desfășurată) 110 m2
Tip proprietate Casă
Camere 4
An construcție 2014
Suprafața utilă 142 m2
Suprafață teren 370 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Nefinisat, Lavabil, Geamuri, Geamuri term. pvc, Calorifere nu
Info imobil
Nemobilat, Incalzire cu centrala proprie, Strazi amenajate, Apa, Curent electric, Gaz, Canalizare
Vecinătăţi
scoala, gradinita, transport in comun
Destinații
Rezidenta
Ultima actualizare: 20 octombrie 2021
Ești interesat?