139.950 €
Comision
Cumpărător
0%
Tip proprietate Casă
Camere 3
Băi + Gr. sanitare 2
An construcție 2022
Suprafața utilă 93 m2
Suprafață teren 1846 m2
Teren liber(curte) -
Deschidere 15 m2

Descriere

Cauti o oaza de liniste, intr-un oras de munte, gata sa iti fie camin? Sus pe deal, cu o panorama superba asupra orasului de munte Campulung Muscel, iti prezint spre achiziție aceasta proprietate superba situata in zona Cretisoara, la doar cateva minute de centrul orasului. Casa iti ofera linistea zonei in care este situata, intimitate si o priveliste care-ti va taia rasuflarea in fiecare zi: padure, verdeata, apusurile si rasariturile fiecarui anotimp. Proprietatea se intinde pe o suprafata de 1846 mp de teren intravilan si este formata din doua corpuri astfel: o casa cu 2 camere si un foisor inchis, izolat cu geamuri mari si terasa, special construit pentru zilele in care dorim sa ne relaxam alaturi de familie si prieteni. Casa a fost construita in 2022, cu o suprafata totala de 74,69 mp, pe structura de lemn, izolata, cu o compartimentare foarte practica si confortabila: bucatarie deschisa cu zona de dinning (15,38mp) dedicata gatitului si meselor in familie, living spatios si

Cauti o oaza de liniste, intr-un oras de munte, gata sa iti fie camin? Sus pe deal, cu o panorama superba asupra orasului de munte Campulung Muscel, iti prezint spre achiziție aceasta proprietate superba situata in zona Cretisoara, la doar cateva minute de centrul orasului. Casa iti ofera linistea zonei in care este situata, intimitate si o priveliste care-ti va taia rasuflarea in fiecare zi: padure, verdeata, apusurile si rasariturile fiecarui anotimp. Proprietatea se intinde pe o suprafata de 1846 mp de teren intravilan si este formata din doua corpuri astfel: o casa cu 2 camere si un foisor inchis, izolat cu geamuri mari si terasa, special construit pentru zilele in care dorim sa ne relaxam alaturi de familie si prieteni. Casa a fost construita in 2022, cu o suprafata totala de 74,69 mp, pe structura de lemn, izolata, cu o compartimentare foarte practica si confortabila: bucatarie deschisa cu zona de dinning (15,38mp) dedicata gatitului si meselor in familie, living spatios si luminos (15,75mp) cu geamuri mari, dormitor matrimonial (15,75mp), grup sanitar (5.00 mp), camera tehnica (2.00 mp) si hol (7,12 mp). Se vinde mobilata si utilata total asa cum se vede in fotografii. Urcam pe deal cateva scari si ajungem la cel de-al doilea corp, un superb foisor, din care nu iti vine sa mai pleci. Foisorul mobilat si utilat complet (30mp), cu grup sanitar, detine un gratar complet si cuptor, chiuveta si toate cele necesare pentru zile de petrecere si relaxare. Si ce priveliste! De asemenea, si foisorul este construit pe structura de lemn. Proprietatea detine toate utilitatile: apa, canalizare, internet, curent trifazic, incalzire prin centrala proprie electrica si boiler electic; gazele se afla la limita proprietatii. Curtea foarte frumos amenajata iti pune la dispozitie si o magazie pentru lemne, iar terenul este imprejmut. Totul este gandit in amanunt de catre proprietar, cele de mai sus fiind doar cateva elemente cheie pe care aceasta minunata proprietate le ofera.
Proprietatea este pretabila atat in scop rezidential, cat si pentru a se folosi in regim AirB&B, astfel ca poate deveni CASA ta de vis sau AFACEREA ta de succes in Campulung Muscel! Iar cum cea mai buna descriere este cea de la fata locului, te invit cu drag la vizionare! Mai multe poze in privat. Echipa noastra va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei, totul cu 0% comision pentru cumparator!

Localizare

Informații utile

Zona Campulung-Muscel
Băi 2
Suprafața construită (desfășurată) 104 m2
Tip proprietate Casă
Camere 3
An construcție 2022
Suprafața utilă 93 m2
Suprafață teren 1846 m2
Deschidere 15 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Parchet, Gresie
Vecinătăţi
parc
Destinații
Rezidenta
Detalii comerciale
Comision cumpărător: 0%
Ultima actualizare: 11 ianuarie 2023
Ești interesat?
Ofertă promovată exclusiv de MR Exclusivitate Pitesti