218.000 € + TVA
Tip proprietate Vilă P+1
Camere 3
Băi + Gr. sanitare 3
An construcție 2023
Suprafața utilă 95 m2
Suprafață teren 400 m2
Teren liber(curte) -
Deschidere 18 m2

Descriere

COMISION 0 

Maggie's Residence este un proiect de 6 case de vacanta / clocuinte permanente dezvoltat pe Valea Glajeriei la km6.  Obiectivul major al proiectului il reprezinta confortul ridicat si un nivel al costurilor de intretinere cat mai scazut . asa dumneavoastra va fi foarte aproape de standardul NZEB, datorita panourilor fotovoltaice cat si a sistemelor moderne de incalzire in pardoseala alimentate din reteaua pompelor de caldura. Conceptul de "smart home" va fi implementat cu panouri de comanda sau comenzi prin aplicatii mobile asupra functiilor ambientale din interior sau exterior.  La constructia caselor se vor folosi finisaje si materiale de calitate printre care reamintim: zidarie exterioara caramide de 30, stuctura portanta betonarmat , pereti interiori din caramida eficienta de 11,5-12cm, tigla ceramica sau metalica de culoara(maro sau neagru) peste structura de lemn si izolatie vara mineral si folie anticondens. Finisajele interioare vor

COMISION 0 

Maggie's Residence este un proiect de 6 case de vacanta / clocuinte permanente dezvoltat pe Valea Glajeriei la km6.  Obiectivul major al proiectului il reprezinta confortul ridicat si un nivel al costurilor de intretinere cat mai scazut . asa dumneavoastra va fi foarte aproape de standardul NZEB, datorita panourilor fotovoltaice cat si a sistemelor moderne de incalzire in pardoseala alimentate din reteaua pompelor de caldura. Conceptul de "smart home" va fi implementat cu panouri de comanda sau comenzi prin aplicatii mobile asupra functiilor ambientale din interior sau exterior.  La constructia caselor se vor folosi finisaje si materiale de calitate printre care reamintim: zidarie exterioara caramide de 30, stuctura portanta betonarmat , pereti interiori din caramida eficienta de 11,5-12cm, tigla ceramica sau metalica de culoara(maro sau neagru) peste structura de lemn si izolatie vara mineral si folie anticondens. Finisajele interioare vor fi conform schitei proiect(placaje ceramice in zona de bai si bucatarie) .

Utilitati ,bransamente :accesul la proprietate va fi realizat prin interiorul complexului Maggie's Ranch sau din drumul judetean care se invecineaza cu proprietate. Casele vor fi racordare la curent electric , apa si fosa septica individuala. 

Pentru detalii suplimentare metode de plata nu ezitati sa ne contactati

Daca v-a starnit interes proiectul prezentat va invit sa il vizionam impreuna

Vlad Paul

Trust Imobiliare

Localizare

Informații utile

Zona Rasnov
Băi 3
Nr. balcoane 2
Suprafața construită (desfășurată) 127 m2
Tip proprietate Vilă P+1
Camere 3
An construcție 2023
Suprafața utilă 95 m2
Suprafață teren 400 m2
Deschidere 18 m2
Finisaje/Utilităţi
Geamuri, Geamuri, Calorifere
Info imobil
Amplasat in imobil nou
Destinații
Rezidenta, rezidenta
Ultima actualizare: 25 mai 2023
Ești interesat?