8.200 €/lună
Tip proprietate Vilă P+2+M
Camere 15
Băi + Gr. sanitare 10
An construcție 1950
Suprafața utilă 857 mp
Suprafață teren 320 mp
Teren liber(curte) -
Deschidere -

Descriere

Vă oferim spre închiriere un imobil deosebit cu un amplasament de excepție. Imobilul dispus pe 5 nivele (S+P+2+M) cu poziție de colț chiar în fața piațetei de la intersecția străzilor Toamnei cu Viitorului (scurtătura din Lizeanu spre Moșilor prin Ardeleni). Imobilul se bucură de vecinătatea zonei ultracentrale și a zonei de nord, cu acces facil spre Parcul Ioanid, spre bulevardele Dacia, Eminescu, Piața Lahovari, Piața Romană, Dorobanți, Floreasca, Ștefan cel Mare, Parcul Circului. De la acest imobil se ajunge foarte ușor la centrele medicale din zona Ultracentrală a Bucureștiului, avem Spitalul Floreasca la nici 10 minute, Spitalul Clinic Dr Cantacuzino la 5 minute, Spitalul Colțea la 12 minute, Maternitatea Filantropia la 15 minute, Spitalul de Oftalmologie la 5 minute, Sectia de Pneumologie a Spitalului Dimitrie Gerota din Dionisie Lupu deasemenea la 5 minute, Serviciul de Ambulanță București-Ilfov la 2 minute, Spitalul Clinic de Copii Grigore

Vă oferim spre închiriere un imobil deosebit cu un amplasament de excepție. Imobilul dispus pe 5 nivele (S+P+2+M) cu poziție de colț chiar în fața piațetei de la intersecția străzilor Toamnei cu Viitorului (scurtătura din Lizeanu spre Moșilor prin Ardeleni). Imobilul se bucură de vecinătatea zonei ultracentrale și a zonei de nord, cu acces facil spre Parcul Ioanid, spre bulevardele Dacia, Eminescu, Piața Lahovari, Piața Romană, Dorobanți, Floreasca, Ștefan cel Mare, Parcul Circului. De la acest imobil se ajunge foarte ușor la centrele medicale din zona Ultracentrală a Bucureștiului, avem Spitalul Floreasca la nici 10 minute, Spitalul Clinic Dr Cantacuzino la 5 minute, Spitalul Colțea la 12 minute, Maternitatea Filantropia la 15 minute, Spitalul de Oftalmologie la 5 minute, Sectia de Pneumologie a Spitalului Dimitrie Gerota din Dionisie Lupu deasemenea la 5 minute, Serviciul de Ambulanță București-Ilfov la 2 minute, Spitalul Clinic de Copii Grigore Alexandrescu la 10 minute.
Imobilul dispune de o curte proprie de 120mp unde se pot parca 4-5 masini și beneficiază de un front stradal generos și proximitatea mijloacelor de transport, avem stație de tramvai lângă imobil, suntem la 5 minute mers pe jos de Lizeanu sau de Piața Gemenii și la 10 minute de Obor și implicit de metrou. Compartimentarea este plăcută și destinația fiecarei încăperi este la latitudinea viitorului chiriaș. Imobilul beneficiază de cele mai moderne instalații, de toate utilitățile și are chiar și lift propriu care asigură o bună accesibilitate a fiecărei zone. Se pretează și pentru a fi un hotel tip butique, un hotel mai chic, cu zone de logistică, saună și grupuri sanitare la Subsol, cu Recepție și Lounge Area la parter, eventual și un spatiu ce poate fi subînchiriat unor agenții de turism, cu câte 2-3 apartamente pe fiecare nivel, fiecare cu grupuri sanitare proprii moderne, cu bucătarii proprii. Practic vă oferim un imobil unde se poate locui în condiții de lux, un imobil unde se poate desfășura activitate de birou de clasa A (avem conexiuni de internet în fiecare încăpere, cu server propriu al imobilului, cu senzori de fum, cu alarme de siguranță, cu maxim de intimitate și confort dar oferim și ceva în plus - un imobil chic cu balcoane venețiene cu vedere spre o piațetă frumoasă, acel ceva care adaugă o notă de noblețe la tot ce se întâmplă în interiorul clădirii) dar și activități comerciale (avem vitrină mare și poziție de colț) într-o zonă ușor accesibilă pentru clienții premium. Ne dorim un chiriaș solid din punct de vedere business, care să aprecieze ceea ce îi oferim și să se bucure pe deplin de imobil. Pentru mai multe detalii și vizionări nu ezitați să mă contactați, Daniel, Apulum94.

Localizare

Informații utile

Zona Dacia
Gr. sanitare 10
Nr. balcoane 6
Suprafața construită (desfășurată) 1100 mp
Tip proprietate Vilă P+2+M
Camere 15
An construcție 1950
Suprafața utilă 857 mp
Suprafață teren 320 mp
   
Finisaje/Utilităţi
Geamuri termopan, Parchet, Mocheta, Gresie, Faianta, Tapet
Info imobil
Centrala proprie a apartamentului, Centrala proprie a imobilului
Vecinătăţi
parc, lac, scoala, magazine
Acte
Poseda numar cadastral
Destinații
Rezidenta, comercial, birou

Video

Ultima actualizare: 31 May 2024
Ești interesat?