850 €/lună
Tip imobil În bloc
Suprafața utilă 109.63 m2
An construcție 1935
Clasă birouri Clasa B
Etaj 3/P+3
Locuri parcare -
Înălțime -
Stadiu construcție finalizat

Descriere

Acest spatiu de birouri este situat in zona ultracentrala a Bucurestiului, la o distanta de 8-9 minute de mers pe jos pana la Piata Universitatii, pe Intrarea Italiana, in vecinatatea Bulevardului Carol I.

Este format din 5 camere, bucatarie, doua grupuri sanitare - o baie si o toaleta -, 3 balcoane inchise, un spatiu de depozitare si holuri. La acestea se adauga o camera pentru depozitare aflata la mansarda si garajul (acoperit si inchis) pentru o masina. Suprafata utila este de 110 mp, iar cea totala de 133 mp, diferenta fiind data de balcoane, camera pentru depozitare si garaj.

Are ferestre cu geam termopan, aer conditionat si centrala termica, iar la exterior este anvelopat termic. Deasupra, pe terasa imobilului - a carei suprafata este de aproximativ 20 mp - se poate amenaja un spatiu pentru relaxare.

Localizare

ADRESA EXACTĂ: Bucuresti, intr. Italiană

Informații utile

Zona Universitate
Nr. dormitoare 4
Băi 2
Nr. balcoane 3
Suprafața construită (desfășurată) 145.74 m2
Tip imobil În bloc
Suprafața utilă 109.63 m2
An construcție 1935
Clasă birouri Clasa B
Etaj 3/P+3
Stadiu construcție finalizat
   
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet masiv, Gresie, Vopsea lavabila, Faianta, Geamuri termoizolante - pvc, Calorifere otel, Dotari: aer conditionat, Interfon
Info imobil
Mobilat: nemobilat, Stare interior: in stare foarte buna, Compartimentare: semi-decomandat, Usi interior: lemn masiv, Bucatarie: inchisa, Clasa: b, Stadiu constructie: finalizat, Structura: beton, Caramida, Pereti exteriori: caramida, Izolatie interioara: polistiren extrudat, Acoperis: beton - terasa circulabila, Izolatie exterioara: polistiren expandat, Plansee: beton armat, Acces: acces stradal, Strazi limitrofe: amenajate, Asfaltate, Vedere: vedere mixta
Alte informatii
Ultima consolidare: 2008
Vecinătăţi
gradinita, scoala, transport public, metrou
Alte suprafețe
STU - SUPRAFAȚA TOTALĂ UTILĂ: 121.45 mp,SUPRAFAȚĂ TERASE/BALCOANE: 7.72 mp
Destinații
Destinatii: rezidenta, birou

Video

Ultima actualizare: 9 martie 2023
Ești interesat?
Ofertă promovată exclusiv de CREATIVAE DOMUS

Publicată de

Sebastian Sive

Sebastian Sive

Contactează agent