400 €/lună
Tip imobil În bloc
Suprafața utilă 33.41 m2
An construcție 1970
Clasă birouri Clasa B
Etaj P / P+7
Locuri parcare -
Înălțime -
Stadiu construcție finalizat

Descriere

Acest spatiu de birouri se afla la parterul unui imobil de pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, la o distanta de Piata Unirii de cateva minute de mers pe jos.

Are suprafata utila de 33.41 mp si este compus dintr-o camera, bucatarie, baie si un spatiu de depozitare. Este renovat la superlativ, are centrala termica proprie, aer conditionat, instalatii electrice si sanitare noi, ferestre cu geam termopan tripan si pardoseli din granit.

Fiind amplasat la parter si la mica distanta de Piata Unirii, este potrivit pentru firmele care au nevoie de birouri in centrul Bucurestiului.

Localizare

ADRESA EXACTĂ: Bucuresti, bld. Dimitrie Cantemir

Informații utile

Zona Unirii
Baie 1
Suprafața construită (desfășurată) 40.12 m2
Tip imobil În bloc
Suprafața utilă 33.41 m2
An construcție 1970
Clasă birouri Clasa B
Etaj P / P+7
Stadiu construcție finalizat
   
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: granit, Faianta, Geamuri termoizolante - pvc, Calorifere otel, Dotari: aer conditionat, Lift, Interfon, Usa metalica
Info imobil
Mobilat: nemobilat, Stare interior: nou, In stare foarte buna, Bucatarie: mobilata, Echipata, Frigider, Aragaz, Inchisa, Compartimentare: decomandat, Vizionari: imobil liber, Clasa: b, Stadiu constructie: finalizat, Stare imobil: buna, Structura: beton, Acoperis: beton - terasa circulabila, Plansee: beton armat, Acces: acces stradal, Strazi limitrofe: amenajate, Vedere: vedere stradala
Vecinătăţi
magazine, transport public, metrou, hotel, restaurant
Alte suprafețe
STU - SUPRAFAȚA TOTALĂ UTILĂ: 33.41 mp
Destinații
Destinatii: birou
Ultima actualizare: 15 octombrie 2022
Ești interesat?