0
0
Adaugă anunţul tău

Birou - Otopeni

Reper: lângă Calea Bucurestilor (DN1)

 1245RUN11141 
click pentru zoom
15 Poze
 • Etaj etaj 4/P+4
 • Suprafața utilă 2100 m2
 • Suprafața const 2350 m2
 • Construcție 2007
 • Metrou Nu
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
2.200.000

Imobil Reprezentativ in Otopeni. Adaptabil pentru orice destinatie. Se preteaza pentru o sumedenie de activitati gen Hotel, Motel, Hostel, Punct de lucru servicii financiar-bancare (Agentie, Lucru cu Public+Birouri) Cladire de Birouri Cu Centru de logistica, Reprezentanta, Ambasada, Consulat, Clinica Medicala sau se poate transforma Apartamente de Lux cu suprafete de peste 250mp, unic pe piata.

Imobilul din Calea Bucurestilor 40 pret 1.750.000 Dispus pe 8 nivele (Subsol+Parter+Mezanin+4etaje+Mansarda), are o suprafata utila peste de 2100 mp, racordat la toate utilitatile, cu acces direct din DN1,300 mp/7 nivele + mezanin 130 mp, vecinatate Lidl, la 250 ml de McDonalds, si la 500 ml de Primaria Otopeni. youtube:bit.ly/2UHjRoG Daniel Dumitru Duta, Apulum94.

Otopeniul, ca localitate a cunoscut in ultimii 30 de ani o importanta dezvoltare urbanistica trecand de la statutul de comuna la cel de oras in anul 2000.

Amplasat in nordul capitalei, dezvoltandu-se pe stanga si pe dreapta DN1 (mai mult pe partea dreapta pe sensul de mers catre Ploiesti) Orasul Otopeni este cunoscut mai ales datorita Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti si Institutului de Geriatrie Ana Aslan. Aeroportul a reprezentat pana nu demult principalul factor de dezvoltare pentru zona, acum insa, odata cu dezvoltarea pe verticala datorata lipsei terenurilor ce au caracteristici interesante pentru dezvoltatori, apropierea fata de aeroport si implicit de culoarul de zbor creaza dificultati in ceea ce priveste dezvoltarea pe vertical, de aceea cand mergem spre aeroport, imediat ce am trecut de centura Bucurestiului si am intrat in Otopeni (pana nu demult localitatea care raporta cel mai mare venit pe cap de locuitor) constatam ca NU intalnim cladiri inalte.

Cererea de imobile cu caracteristici ajustabile care isi pot schimba usor destinatia si pot fi transformate usor a crescut si va creste. Se preteaza pentru Cladire de Birouri in Hotel sau Bloc -Cladire Rezidentiala- cu apartamente spatioase la standarde inalte cu suprafete mari si facilitati de parcare, cu doua iesiri, cu scara interioara, cu lift functional.

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • grupuri sanitare 15
 • Impartire decomandat
 • Finisaje/
  Utilităţi
  calorifere aluminiu, geamuri termopan, parchet, linoleum, gresie, faianta
 • Info imobil centrala proprie a apartamentului
 • Destinații comercial, birou
Localizare
Otopeni - lângă Calea Bucurestilor (DN1)
Foto
Ultima actualizare a ofertei: 09.11.2020
Contactează-ne
Contactează agentul:
Duta Daniel
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Str. Theodor Sperantia Nr 14 Sector 3 Bucuresti
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Duta Daniel
APULUM' 94
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc