950 €/lună
Tip imobil În vilă
Suprafața utilă 141 m2
An construcție 1937
Clasă birouri Clasa B
Etaj P / P+1
Locuri parcare 2
Înălțime -
Stadiu construcție finalizat

Descriere

Acest spatiu de birouri si/sau depozitare se afla la nici 100 m de Arcul de Triumf, pe Sos. Kiseleff, la demisolul inalt al unei frumoase vile interbelice - cu arhitectura aparte -, situata intr-un mic ansamblu de vile distinse. In aceasta zona aparte accesul se face in mod controlat, pe la bariera de la intrare.

Spatiul are 141 mp si este compus din 5 camere - din care 3 au peste 20 mp -, bucatarie, doua grupuri sanitare - o baie si o toaleta - si holuri. Pardoselile sunt din gresie, ferestrele sunt cu geam termopan, iar incalzirea se face cu centrala termica. Poate fi folosit atat ca spatiu de birouri cat si de depozitare. In curtea ansamblului exista un loc de parcare rezervat.

Pozitia imobilului le ofera celor ce vor lucra aici avantajul de a se putea deplasa rapid atat catre Piata Victoriei cat si catre obiectivele din nordul Bucurestiului. O firma cu interese in zona de nord poate gasi aici locul potrivit pentru activitatea sa.

Localizare

Informații utile

Zona Kiseleff
Gr. sanitare 2
Nr. terase 1
Parcare 2
Suprafața construită (desfășurată) 155 m2
Tip imobil În vilă
Suprafața utilă 141 m2
An construcție 1937
Clasă birouri Clasa B
Etaj P / P+1
Locuri parcare 2
Stadiu construcție finalizat
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: gresie, Faianta, Geamuri termoizolante - pvc, Calorifere otel, Calorifere fonta, Dotari: aer conditionat
Info imobil
Mobilat: nemobilat, Stare interior: in stare foarte buna, Compartimentare: semi-decomandat, Usi interior: lemn masiv, Bucatarie: inchisa, Clasa: b, Curte: interioara, Stadiu constructie: finalizat, Stare imobil: buna, Structura: beton, Caramida, Acoperis: tigla metalica, Plansee: beton armat, Acces: acces stradal, Strazi limitrofe: amenajate, Vedere: vedere mixta
Vecinătăţi
transport public
Acte
Forma titlului de proprietate: persoana fizica
Alte suprafețe
STU - SUPRAFAȚA TOTALĂ UTILĂ: 141 mp
Destinații
Destinatii: birou
Ultima actualizare: 10 iunie 2022
Ești interesat?
Ofertă promovată exclusiv de CREATIVAE DOMUS