4.472 €/lună + TVA
Tip imobil În bloc
Suprafața utilă 559 m2
An construcție 1979
Clasă birouri -
Etaj 6 - 7/P+8
Locuri parcare -
Înălțime -
Stadiu construcție -

Descriere

Acest spatiu de birouri ocupa in intregime doua etaje ale unei cladiri de birouri situate in apropierea Podului Izvor, in zona dinspre Parcul Cismigiu.

Are suprafata utila de 559 mp si este compus din 28 de camere, 6 grupuri sanitare si doua terase. Suprafata totala este de 595 mp, diferenta fata de cea utila fiind data de terase, care au impreuna 36 mp.

Spatiul are aer conditionat, ferestre cu geam termopan si parchet, iar incalzirea se face cu centrala termica a cladirii.

Amplasarea sa in centrul Bucurestiului, langa Primaria Capitalei si Palatul Parlamentului, la o distanta de 3 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Izvor, il face usor accesibil si foarte uril firmelor care au nevoie de spatii centrale.

Localizare

Informații utile

Zona Izvor
Gr. sanitare 6
Nr. terase 2
Suprafața construită (desfășurată) 671 m2
Tip imobil În bloc
Suprafața utilă 559 m2
An construcție 1979
Etaj 6 - 7/P+8
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet masiv, Parchet laminat, Gresie, Faianta, Geamuri termoizolante - pvc, Calorifere otel, Dotari: aer conditionat, Lift
Info imobil
Compartimentare: decomandat, Stare imobil: buna, Structura: beton, Acoperis: beton - terasa circulabila, Plansee: beton armat, Acces: acces stradal, Vedere: vedere mixta
Vecinătăţi
magazine, transport public, metrou, parc, hotel, bar/pub, restaurant, taxi
Alte suprafețe
STU - SUPRAFAȚA TOTALĂ UTILĂ: 595 mp,SUPRAFAȚĂ TERASE/BALCOANE: 36 mp
Destinații
Destinatii: birou
Ultima actualizare: 9 septembrie 2020
Ești interesat?