19 €/mp/lună

Tip imobil -
Suprafața utilă 2813 m2
An construcție -
Clasă birouri -
Etaj P / P+5
Locuri parcare 13
Înălțime -
Stadiu construcție -

Descriere

Dorobanti, Televiziune, inchiriere cladire de birouri clasa A, 2S+P+5E. Cladirea este un rezultat exceptional al arhitecturii americane, franceze si romanesti, construita pe o suprafata de 660 mp, plus 303 mp pentru curte, plus 88 mp pentru terase; sprafata utila totala este egala cu 2813 mp, inclusiv 18 locuri de parcare.
Designul de top permite, de asemenea, un grad ridicat de confort. Acest lucru este usor de observat atunci cand va plimbati prin cele doua niveluri de subsol si cand treceti, zona de parcare, curtea, terasele si toate spatiile utile auxiliare ale chiriasilor, cum ar fi arhivele, vestiarele, salile sanitare, plus zonele tehnice pure care fac parte din intregul design.
In esenta, cladirea de birouri are mai mult decat o locatie optima. Ofera o dimensiune rezonabila pentru intimitate si lux intr-un context de calitate arhitecturala si tehnica.
Pret de inchiriere- 18,5 Euro/mp
Badea Marius- 0724.299.311

Informații utile

Zona Dorobanti
Parcare 13
Suprafața utilă 2813 m2
Etaj P / P+5
Locuri parcare 13
   
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Gresie, Faianta, Geamuri termoizolante - pvc, Calorifere aluminiu, Jaluzele interioare, Lustre, Tapet, Dotari: aer conditionat, Lift, Sistem de alarma, Sala de conferinte, Sala de proiectie, Iluminat exterior
Info imobil
Mobilat: mobilat, Nemobilat, Stare interior: nou, Acces stradal, Strazi limitrofe: amenajate, Vedere: vedere mixta
Vecinătăţi
magazine, piata, gradinita, scoala, transport public, metrou, parc, bar/pub, restaurant, drum urban
Alte suprafețe
88 mp terase
Ultima actualizare: 30 octombrie 2020
Ești interesat?