0
0
Adaugă anunţul tău

Birou - Armeneasca

Reper: nespecificat

 1126RUN7963 
click pentru zoom
17 Poze
 • Etaj etaj 1/P+1
 • Suprafața utilă 206 m2
 • Metrou Da
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
€/luna 1.999

Desprins parca din Hotelurile pariziene de alta data, acest spatiu amplasat intr-o vila istorica poate fi biroul in care ati visat demult sa lucrati.

Cu o suprafata utila de 206 mp, cu camere mari de peste 20 mp este gandit pentru o firma cu aprox 10 angajati: cabinet avocatura, cabinet notarial, contabilitate, servicii, resedinta etc.

Vila dispune de suprafete vitrate mari, parchetul este antichizat, centrala este proprie apartamentului, singurul lucru comun este curtea generoasa in care se vor putea parca doua masini.

Chiriasii si musafirii lor se vor bucura de un spatiu de poveste cu interioare inalte de peste 4 metri. Parchetul de stejar contrasteaza cu ferestrele albe reconditionate.

Spatiul este in forma de "L" cea de-a sasea camera va putea fi folosita atat pentru amenajarea unei bucatarii dar si pentru instalarea celei de-a doua bai. Remarcam fiecare incapere cu caracterul propriu stilurile folosite fiind predominant fantuzesti, clasice. Regiunea Provance a fost de asemenea o sursa de inspiratie pentru decoratori, elementele florale, culorile parca vii sunt alte elemente care vor contribui la confortul dvs.

Obiectele prezente in fotografii pot ramane in spatiul inchiriat sau se pot inlocui cu ale dvs. Printre alte materiale folosite in amenajarea apartamentului regasiti: matasea naturala, bronz, covoare lucrate manual, grinzi pictate manual, obiecte de iluminat din bronz sau cristal.

Totul capata si mai mult farmec in momentele geroase ale iernii in care veti utiliza semineul functional pe lemne. Musafirii sau clientii dvs. vor fi cu siguranta cuprinsi de vraja acestui spatiu.

Pentru toate aceste beneficii, Espaco Investment va poate facilita inchirierea spatiului cod ESP00254BB contra sumei de 1999 euro lunar.

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • structura caramida
 • Altele parcare
 • Finisaje/
  Utilităţi
  parchet , gresie , faianta , spoturi , aplice, calorifere aluminiu, aer conditionat , interfon , mijloace de transport, iluminat exterior
 • Info imobil nemobilat, interior in stare foarte buna, interior curat, imobil in stare buna, incalzire cu centrala proprie, strazi amenajate, vedere stradala, acces stradal
 • Vecinătăţi magazine, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, restaurant
Foto
MAI MULT
Ultima actualizare a ofertei: 28.01.2019
Contactează-ne
Contactează agentul:
Alexandru Dascalu
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Str. Constantin Daniel Rosenthal nr. 36, parter, sector 1, Bucuresti
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Alexandru Dascalu
ESPACO DEVELOPEMENT
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc