103.000 €
Tip proprietate Apartament
Camere 2
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 2009
Etaj 4/P+12
Suprafața utilă 57 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

White Mountain Property ofera spre vanzare acest apartament luminos cu doua camere, situat la etajul 4 al unui imobil din complexul rezidential Tampa Gardens, ce se afla in cartierul Racadau, in imediata apropiere a traseelor preferate de cei care adora plimbarile pe munte sau recreerile la marginea padurii.

Cartierul Racadau este cunoscut in Brasov datorita proximitatii fata de padure, calitatea superioara a aerului, linistea aferenta si varietatea locurilor frumoase pentru plimbari. Este o zona de familie, exista suficiente scoli primare si gradinite in apropiere, cat si parcuri, zona pietonala cu magazine la parter. De asemenea, zona este foarte bine conectata de restul orasului prin mijloacele de transport din proximitate, iar selectia de supermarket-uri este vasta: Mega Image, Profi, Carrefour Magnolia, Lidl, Penny Market. Exista si sali de fitness, banci, pub-uri si mai multe pentru a fi descoperite in acest cartier. Se afla la doar 6 minute acces auto fata de Centrul

White Mountain Property ofera spre vanzare acest apartament luminos cu doua camere, situat la etajul 4 al unui imobil din complexul rezidential Tampa Gardens, ce se afla in cartierul Racadau, in imediata apropiere a traseelor preferate de cei care adora plimbarile pe munte sau recreerile la marginea padurii.

Cartierul Racadau este cunoscut in Brasov datorita proximitatii fata de padure, calitatea superioara a aerului, linistea aferenta si varietatea locurilor frumoase pentru plimbari. Este o zona de familie, exista suficiente scoli primare si gradinite in apropiere, cat si parcuri, zona pietonala cu magazine la parter. De asemenea, zona este foarte bine conectata de restul orasului prin mijloacele de transport din proximitate, iar selectia de supermarket-uri este vasta: Mega Image, Profi, Carrefour Magnolia, Lidl, Penny Market. Exista si sali de fitness, banci, pub-uri si mai multe pentru a fi descoperite in acest cartier. Se afla la doar 6 minute acces auto fata de Centrul Istoric si la o plimbare de aproximativ 40 minute, pentru cei care opteaza pentru mersul pe jos.

Apartamentul propus spre vanzare dispune de o structura practica, fiind compus din: hol, baie, living open-space cu bucataria, dormitor si o terasa generoasa in suprafata de 13.4 metri patrati, care ofera o priveliste spectaculoasa catre padure, diferita in fiecare anotimp. 

Important de mentionat este faptul ca acest apartament este inchiriat in momentul de fata, beneficiind de aceiasi chiriasi seriosi timp de patru ani, care au folosit aceasta proprietate exclusiv ca si resedinta de vacanta. Deoarece chiriasii nu locuiesc in Brasov, vizionarile se vor efectua doar in baza programarilor telefonice, anuntate in prealabil, si in functie de disponibilitatea chiriasilor, pana la expirarea contractului lor de inchiriere, in data de 01.09.2022. Intre timp, detinem o prezentare video, pe care o putem impartasi cu persoanele interesate. De asemenea, majoritatea obiectelor de decor si mobilier apartin actualilor chiriasi, apartamentul fiind propus spre vanzare partial mobilat (mobilier de bucatarie, masa cu scaune, canapeaua cu doua locuri, pat, dulap), oferind astfel avantajul personalizarii in functie de propriile gusturi si nevoi. Pentru confort sporit, apartamentul necesita reimprospatare.

Este potrivit pentru acele persoane care cauta linistea si proximitatea fata de natura, intr-un camin intim, fara a fi departe punctele de interes ale orasului. Mai mult, este ideal ca si apartament de vacanta,  dar este pretabil si ca investitie, pentru inchiriere ulterioara sau introducerea in circuitul turistic. Zona este renumita pentru frumusetea ei, aerul curat si linistea de care se bucura locatarii sai.

Clasa energetica / B
Consumul anual specific de energie / 140.02
Indice de emisii echivalent CO2 / 31.5
Consumul anual specific de energie din surse regenerabile / 0

COMISION ZERO% DIN PARTEA CUMPARATORULUI.

Contravaloarea pretului se doreste in moneda Euro.

Fotografiile si prezentarea video au fost realizate in primavara anului 2022, inainte ca apartamentul sa fie propus inspre vanzare.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0733 934 404 sau prin e-mail, la adresa . Colegii mei si cu mine va vom ajuta cu mare placere.

Localizare

Informații utile

Zona Valea Cetatii
Baie 1
Nr. balcoane 1
Suprafața construită (desfășurată) 70 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 2
An construcție 2009
Etaj 4/P+12
Suprafața utilă 57 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Gresie, Parchet, Tapet, Lavabil, Faianta, Geamuri, Geamuri, Calorifere da, Interfon
Info imobil
Mobilat, Semi-mobilat, Incalzire cu centrala proprie, Strazi amenajate, Apa, Curent electric, Gaz, Canalizare
Vecinătăţi
magazine, restaurant, scoala, gradinita, transport in comun, parc
Destinații
Birou, rezidenta
Ultima actualizare: 18 octombrie 2022
Ești interesat?