110.000 €
Comision
Cumpărător
0%
Tip proprietate Apartament
Camere 3
Băi + Gr. sanitare 2
An construcție 2022
Etaj 3/P+4
Suprafața utilă 90 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Intr-o zona dinamica si in expansiune, va prezint un apartament cu o arhitectura deosebita adaptata cerintelor actuale. Proiectul realizat de o echipa de arhitecti tineri si inovativi imbina nevoile omului modern, cu spatii generoase la interior si terase spectaculoase. Proprietatea are acces din 2 strazi, Gura Putnei si Gura Fagetului iar accesul in imobil se face dintr-o strada privata si securizata cu o latime de 10 m. Cartierul din care face parte acest bloc de locuinte, a crescut in ultimii ani cu repeziciune datorita liniei de metrou nou construite ,Nicolae Teclu, a pozitiei excelente vis-a-vis iesirea catre autostrada Soarelui si a parcurilor comerciale construite in ultimii ani. Toti marii retaileri au deschise aici cate o locatie (Metro. Auchan, Ikea, Kaufland si Carrefour) iar acest lucru a atras si dezvoltarile imobiliare de tip rezidential. Este interesant ca fata de alte zone noi din Bucuresti, unde dezvoltarea este pe alocuri haotica, primaria sectorului a tinut pasul

Intr-o zona dinamica si in expansiune, va prezint un apartament cu o arhitectura deosebita adaptata cerintelor actuale. Proiectul realizat de o echipa de arhitecti tineri si inovativi imbina nevoile omului modern, cu spatii generoase la interior si terase spectaculoase. Proprietatea are acces din 2 strazi, Gura Putnei si Gura Fagetului iar accesul in imobil se face dintr-o strada privata si securizata cu o latime de 10 m. Cartierul din care face parte acest bloc de locuinte, a crescut in ultimii ani cu repeziciune datorita liniei de metrou nou construite ,Nicolae Teclu, a pozitiei excelente vis-a-vis iesirea catre autostrada Soarelui si a parcurilor comerciale construite in ultimii ani. Toti marii retaileri au deschise aici cate o locatie (Metro. Auchan, Ikea, Kaufland si Carrefour) iar acest lucru a atras si dezvoltarile imobiliare de tip rezidential. Este interesant ca fata de alte zone noi din Bucuresti, unde dezvoltarea este pe alocuri haotica, primaria sectorului a tinut pasul cu dezvoltarile noi si a construit de la zero cel mai mare parc din Bucuresti, parcul Teilor, a asfaltat strazile si trotuarele, a adus vegetatie noua si a marit capacitatile utilitatilor din zona.
Imobilul are 4 etaje, din care ultimul este retras si un demisol unde se gasesc parcarile. Finisajele exterioare si interioare si dotarile ale acestui imobil sunt de calitate superioara. Iata o descriere a materialelor si finisajelor:
Interior
■ Usa metalica de intrare in apartament cu un grad ridicat de Securitate
■ Gresie si faianta de la Delta Studio
■ Bai amenajate si mobilate de catre un designer de interior
■ Tamplarie pvc minim 5 camere si geam termopan low-E
■ Parchet laminat Egger sau Kronospan
■ Usi de interior Porta Doors
■ Lift 6 persoane
■ Centrala termica pentru fiecare apartament
Exterior
■ Termosistem de 10 cm
■ Iluminat ambiental cu senzor de luminozitate
■ Sistem de supraveghere video
■ Interfon
■ Spatii verzi si zone de recreere pentru familii
Imobilul are termen de finalizare luna decembrie a anului viitor.

Localizare

Informații utile

Zona Titan
Băi 2
Suprafața construită (desfășurată) 110 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 3
An construcție 2022
Etaj 3/P+4
Suprafața utilă 90 m2
Finisaje/Utilităţi
Parchet, Gresie, Lift
Destinații
Rezidenta
Detalii comerciale
Comision cumpărător: 0%
Ultima actualizare: 11 noiembrie 2022
Ești interesat?
Ofertă promovată exclusiv de RENET REAL ESTATE NETWORK