116.850 €
Comision
Cumpărător
0%
Tip proprietate Apartament
Camere 2
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 2023
Etaj 1/P+11
Suprafața utilă 69 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Complexul Rezidenţial ECHO Tineretului este un ansamblu modern, proiectat într-un mediu cât mai natural, aerisit, înclinat spre confort, conectat la viaţa oraşului, ferit de agitaţie şi de zgomot. Unde s-a pus accentul pe confort, calitate şi libertate de mişcare şi spaţii inteligente şi eficiente care să se potrivească perfect stilului tău de viaţă!

În oraș, dar înconjurat de natură. Iată un ideal pe care mulți dintre voi în caută, iar noi îl construim acum pentru tine! Într-o zonă preponderent verde, pe strada Glădiței nr. 15-17, ECHO Tineretului este amplasat în apropierea unei adevărate oaze naturale din centrul Bucureștiului. Îl găsești exact în locul în care Parcul Tineretului, Parcul Lumea Copiilor și aria protejată Delta Văcărești coexistă în armonie. Un loc propice familiei tale, cu locuri de agrement multiple în apropiere, acces la bulevard și la principalele mijloace de transport în comun. Nu uităm nici de vecinătatea cu

Complexul Rezidenţial ECHO Tineretului este un ansamblu modern, proiectat într-un mediu cât mai natural, aerisit, înclinat spre confort, conectat la viaţa oraşului, ferit de agitaţie şi de zgomot. Unde s-a pus accentul pe confort, calitate şi libertate de mişcare şi spaţii inteligente şi eficiente care să se potrivească perfect stilului tău de viaţă!

În oraș, dar înconjurat de natură. Iată un ideal pe care mulți dintre voi în caută, iar noi îl construim acum pentru tine! Într-o zonă preponderent verde, pe strada Glădiței nr. 15-17, ECHO Tineretului este amplasat în apropierea unei adevărate oaze naturale din centrul Bucureștiului. Îl găsești exact în locul în care Parcul Tineretului, Parcul Lumea Copiilor și aria protejată Delta Văcărești coexistă în armonie. Un loc propice familiei tale, cu locuri de agrement multiple în apropiere, acces la bulevard și la principalele mijloace de transport în comun. Nu uităm nici de vecinătatea cu instituții de învățământ preșcolar, primar, superior și universitar, dar și de necesarele centre de cumpărături. Găsește-ți chiar astăzi locuința perfectă în ECHO Tineretului!

Proiectul este realizat pe o structură din stâlpi și cadre de beton cu o fundație cu piloni în câmp de beton care vor asigura o rezistență mult mai mare clădirii. Hidroizolația subsolului este realizată cu Hyseal, ceea ce va reduce în totalitate permeabilitatea. Pereții exteriori vor fi din cărămidă Porotherm /BCA Ytong de 25 cm cu izolație exterioară cu Vată bazaltică. Fațada va fi executată cu tencuială decorativă. Compartimentarea între apartamente va fi din cărămidă Porotherm /BCA Ytong de 25 cm, iar compartimentările din interiorul apartamentelor cu pereți din dublu plăci de rigips cu vată minerală – 12.5 cm. Ferestrele apartamentului sunt din tâmplărie PVC – tripan, pentru confort crescut termic și acustic.

Instalațiile termice și electrice reprezintă o bună parte din confortul de care ai nevoie acasă. Calitatea plăcilor ceramice, a parchetului sau a ușilor interioare reprezintă diferența dintre un spațiu anost și unul amenajat inteligent, proiectat să ofere odihna și relaxarea pe care le dorești pentru acasă, iar specialiștii de la Delta Studio sunt pregătiți să te consilieze în acest sens. Instalăm încălzire în pardoseală de la Giacomini, centrală termică Vaillant sau Viesmann, sistemul de preinstalare pentru aerul condiționat din living și camere, dar și obiectele sanitare necesare pentru băi.

Pentru cumpărarea imobilului nu percepem comision, reprezentăm direct dezvoltatorul ECHO Development.

Imobilul dispune de toate utilităţile oraşului (gaz, curent, apă, canalizare) şi se predă complet branşat la acestea, căile de acces şi infrastructura care îl înconjoară vor fii complet amenajate şi funcţionale.

Ca viitor proprietar, puteţi beneficia de personalizarea spaţiului interior prin alegerea finisajelor dintr-o gamă variată de modele şi culori. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să rezervaţi imobilul din timp.

0% comision | DA! Nu percepem comision la cumpărarea acestei proprietăţi!

La achiziţionarea imobilului cu credit Noua Casă/imobiliar/ipotecar, primiţi asistentă la realizarea dosarului bancar.

Localizare

Informații utile

Zona Tineretului
Baie 1
Nr. balcoane 1
Suprafața construită (desfășurată) 84 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 2
An construcție 2023
Etaj 1/P+11
Suprafața utilă 69 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Parchet, Gresie, Interfon, Lift
Vecinătăţi
scoala, parc, restaurant, transport in comun, magazine, metrou
Destinații
Rezidenta
Detalii comerciale
Comision cumpărător: 0%
Ultima actualizare: 20 septembrie 2022
Ești interesat?