120.000 €
Comision
Cumpărător
0%
Tip proprietate Apartament
Camere 3
Băi + Gr. sanitare 2
An construcție 2023
Etaj 1/P+4
Suprafața utilă 78 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

OFERTA PROMOTIONALA LIMITATA, VALABILA PANA LA 1 DECEMBRIE 2022. PRETURI REDUSE PENTRU TOATE APARTAMENTELE SI LOCURILE DE PARCARE SUBTERANE.
STONEBUILDING.RO
Apartament 3 camere in BLOC NOU, cu 0% COMISION PENTRU CUMPARATOR, situat in Titan, cu acces direct din Bulevardul Nicolae Grigorescu si strada Drumul Lunca Merilor, la 200 metri de statia STB si la 900 m de Metrou Grigorescu si scoala 92, aproape de podul nou peste Splaiul Unirii, intr-o zona linistita, verde, doar cu vile si blocuri cu regim mic de inaltime. Blocul se afla in constructie, cu termen maxim de finalizare in luna mai a anului viitor, este proiectat si construit sa reziste unui cutremur de 9 grade magnitudine, cu fundatii la 6 metri adancime, prevazut cu adapost antiatomic, LIFT, si cu parcare subterana. Apartamentul este decomandat, dispune de o suprafata utila totala de 78,5mp, ce include doua bai si doua balcoane, cu dormitor matrimonial de 17 mp si bucatarie inchisa. Acest model mai este disponibil doar la

OFERTA PROMOTIONALA LIMITATA, VALABILA PANA LA 1 DECEMBRIE 2022. PRETURI REDUSE PENTRU TOATE APARTAMENTELE SI LOCURILE DE PARCARE SUBTERANE.
STONEBUILDING.RO
Apartament 3 camere in BLOC NOU, cu 0% COMISION PENTRU CUMPARATOR, situat in Titan, cu acces direct din Bulevardul Nicolae Grigorescu si strada Drumul Lunca Merilor, la 200 metri de statia STB si la 900 m de Metrou Grigorescu si scoala 92, aproape de podul nou peste Splaiul Unirii, intr-o zona linistita, verde, doar cu vile si blocuri cu regim mic de inaltime. Blocul se afla in constructie, cu termen maxim de finalizare in luna mai a anului viitor, este proiectat si construit sa reziste unui cutremur de 9 grade magnitudine, cu fundatii la 6 metri adancime, prevazut cu adapost antiatomic, LIFT, si cu parcare subterana. Apartamentul este decomandat, dispune de o suprafata utila totala de 78,5mp, ce include doua bai si doua balcoane, cu dormitor matrimonial de 17 mp si bucatarie inchisa. Acest model mai este disponibil doar la etajul 1 si 2. Apartamentele se predau la cheie, cu finisaje peste medie, dotate cu incalzire in pardoseala, tamplarie PVC cu geam termopan Veka, cu centrala proprie in condensatie, usi de interior si obiecte sanitare.
Imobilul este construit din diafragme de beton si caramida, izolat cu termosistem, cu acoperis tip terasa hidroizolata, cu rampa acces auto degivrata,
Se accepta si achizitia prin credit ipotecar sau Programul Noua Casa.

Localizare

Informații utile

Zona Salajan
Băi 2
Nr. balcoane 2
Suprafața construită (desfășurată) 94 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 3
An construcție 2023
Etaj 1/P+4
Suprafața utilă 78 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Parchet, Gresie, Interfon, Lift
Vecinătăţi
scoala, parc, restaurant, transport in comun, magazine, metrou
Destinații
Rezidenta
Detalii comerciale
Comision cumpărător: 0%
Ultima actualizare: 22 octombrie 2022
Ești interesat?
Ofertă promovată exclusiv de RENET REAL ESTATE NETWORK