90.600 €
Tip proprietate Apartament
Camere 3
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 1979
Etaj 17/P+17
Suprafața utilă 71 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Am placerea sa va prezint un apartament cu o vedere panoramica deasupra Stadionului National si al cartierului Pantelimon.
Acest anunt este dedicat potentialilor clienti care au trecut de acele preconceptii de a sta la etajul 1-5 si exclus parter sau ultimul etaj. Apartamentele de la etajele superioare in pofida prejudecatilor negative pe care le au majoritatea clientilor vin cu o serie de avantaje, dar trebuie sa stii sa le descoperi: LIPSA ZGOMOTULUI nu mai vei avea vecini care sa-i auzi toata ziua tropaind prin casa si nu mai vei auzi zgomotul produs de traficul rutier; VECINII NU TE POT INUNDA apartamentele de la ultimul etaj; MAI PUTIN PRAF SI INSECTE insectele precum tantarii nu zboara la astfel de altitudini si praful nu se ridica atat de sus; MAI MULTA LUMINA geamurile nu mai sunt umbrite de copaci sau de alte blocuri astfel încât lumina soarelui poate să pătrundă mult mai ușor. Lumină solară joacă un rol esențial în dezvoltarea normală și menținerea stării

Am placerea sa va prezint un apartament cu o vedere panoramica deasupra Stadionului National si al cartierului Pantelimon.
Acest anunt este dedicat potentialilor clienti care au trecut de acele preconceptii de a sta la etajul 1-5 si exclus parter sau ultimul etaj. Apartamentele de la etajele superioare in pofida prejudecatilor negative pe care le au majoritatea clientilor vin cu o serie de avantaje, dar trebuie sa stii sa le descoperi: LIPSA ZGOMOTULUI nu mai vei avea vecini care sa-i auzi toata ziua tropaind prin casa si nu mai vei auzi zgomotul produs de traficul rutier; VECINII NU TE POT INUNDA apartamentele de la ultimul etaj; MAI PUTIN PRAF SI INSECTE insectele precum tantarii nu zboara la astfel de altitudini si praful nu se ridica atat de sus; MAI MULTA LUMINA geamurile nu mai sunt umbrite de copaci sau de alte blocuri astfel încât lumina soarelui poate să pătrundă mult mai ușor. Lumină solară joacă un rol esențial în dezvoltarea normală și menținerea stării de sănătate; PRIVELISTEA ASUPRA ORASULUI e mult mai plăcut să admiri frumusețea răsăritului sau apusului decât să privești vecinul de la etajul 3-6 din blocul de vis-a-vis, nu-i așa?
Acest apartament a fost renovat in anul 2018. Proprietarul lucreaza in domeniul constructiilor si a refacut intreg apartamentul incepand cu instalatiile sanitare si electrice ( chiar montand si un boiler electric reducand disconfortul creat de cei TERMOENERGETICA cand se mai crapa anumite tevi de apa calda prin tot Bucurestiul ) pana la bucataria open space a si a mobilei din apartament.
As dori sa mai punctez cateva aspecte, sa va raspund in avans la unele intrebari: acest bloc NU ARE RISC SEISMIC, fundatia blocului a fost refacuta complet in anii 1991-1992, este dotat cu LIFT SEPARAT pentru manipulare de marfa cum ar fi mobila sau bagaje mai voluminoase, PAZA NON STOP la intrarea in bloc, DEBARA exista si in acest apartament.
Pentru alte detalii si vizionari rog a ma contacta.

Localizare

Informații utile

Zona Pantelimon
Baie 1
Nr. balcoane 2
Suprafața construită (desfășurată) 80 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 3
An construcție 1979
Etaj 17/P+17
Suprafața utilă 71 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Parchet, Gresie, Interfon, Lift
Vecinătăţi
scoala, parc, restaurant, transport in comun, magazine
Destinații
Rezidenta
Ultima actualizare: 4 august 2022
Ești interesat?
Ofertă promovată exclusiv de RENET REAL ESTATE NETWORK