3.000 €/lună
Tip proprietate Apartament
Camere 5
Băi + Gr. sanitare 3
An construcție 2009
Etaj 4/P+5
Suprafața utilă 224 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Acest duplex penthouse spatios cu 5 camere este situat in zona Piata Presei Libere, pe o strada linistita si fara trafic, la 5 minute de parcul Herastrau, cu acces rapid catre Zona Comerciala Baneasa si catre Arcul de Triumf, la etajele 4 + 5 ale unui imobil S+P+5, finalizat in 2009.
Are o suprafata construita de 284mp, o suprafata utila de 224mp si o terasa superba de 28mp cu vedere libera.
Etajul 4 este compus din living spatios cu zona de luat masa (92mp), bucatarie deschisa, complet mobilata si utilata, baie si terasa de 28mp.
Etajul 5 este compus din doua dormitoare matrimoniale spatioase, cu zone de dressing si bai proprii si doua dormitoare secundare (unul poate fi folosit ca si birou).
Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat, mobilierul si finisajele sunt de cea mai buna calitate, are numeroase spatii de depozitare si dispune de un loc de parcare in garajul subteran al imobilului.

Localizare

Informații utile

Zona P-ta Presei
Nr. dormitoare 4
Băi 3
Nr. terase 1
Parcare 1
Suprafața construită (desfășurată) 284 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 5
An construcție 2009
Etaj 4/P+5
Suprafața utilă 224 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Marmura, Gresie, Vopsea lavabila, Faianta, Calorifere fonta, Dotari: aer conditionat, Lift, Sistem de alarma, Usa metalica, Masina de spalat rufe, Iluminat exterior, Videointerfon, Televizor; acoperiș
Info imobil
Mobilat: semi-mobilat; mobilat lux, Stare interior: ultrafinisat, Bucatarie: deschisa separata, Mobilata, Echipata, Frigider, Aragaz, Masina de spalat vase, Compartimentare: semi-decomandat, Usi interior: lemn masiv, Proprietarul plateste: telefon, Cablu tv, Stadiu constructie: finalizat, Structura: beton, Izolatie interioara: polistiren extrudat, Confort: i, Fatada: piatra naturala, Strazi limitrofe: asfaltate
Vecinătăţi
transport public
Alte suprafețe
SUPRAFAȚĂ TERASE/BALCOANE: 28 mp
Ultima actualizare: 18 mai 2022
Ești interesat?