69.900 €
Tip proprietate Apartament
Camere 3
Băi + Gr. sanitare 2
An construcție 1984
Etaj 4/P+4
Suprafața utilă 80 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Proactiv Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat in cartierul Obcini, in zona magazinului Ambianta.

Apartamentul are camerele decomandate, spatioase si se afla la etajul 4 cu sarpanta. Imobilul are finisaje interioare de buna calitate, incalzirea este cu centrala termica, tamplaria exterioara este din PVC cu geam termopan, este izolat exterior, gresie, faianta, parchet in stare buna iar usile interioare sunt schimbate. De asemenea, dispune de 2 balcoane inchise cu geam termopan, 2 bai, una cu cabina de dus, si cealalta cu cada, iar alaturi, mai este un uscator care poate fi folosit ca spatiu de depozitare. Vederea este mixta, atat in fata blocului cat si in lateral, avand lumina si soare toata ziua. Apartamentul se vinde cu mobilier in stare buna si electrocasnice functionale, ideal pentru cei care vor sa se mute imediat si sa aiba un apartament echipat complet. Blocul se afla intr-o zona linistita, aproape de mijloacele de transport in comun,

Proactiv Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat in cartierul Obcini, in zona magazinului Ambianta.

Apartamentul are camerele decomandate, spatioase si se afla la etajul 4 cu sarpanta. Imobilul are finisaje interioare de buna calitate, incalzirea este cu centrala termica, tamplaria exterioara este din PVC cu geam termopan, este izolat exterior, gresie, faianta, parchet in stare buna iar usile interioare sunt schimbate. De asemenea, dispune de 2 balcoane inchise cu geam termopan, 2 bai, una cu cabina de dus, si cealalta cu cada, iar alaturi, mai este un uscator care poate fi folosit ca spatiu de depozitare. Vederea este mixta, atat in fata blocului cat si in lateral, avand lumina si soare toata ziua. Apartamentul se vinde cu mobilier in stare buna si electrocasnice functionale, ideal pentru cei care vor sa se mute imediat si sa aiba un apartament echipat complet. Blocul se afla intr-o zona linistita, aproape de mijloacele de transport in comun, foarte aproape de Scoala Ion Creanga. Locuinta se vinde mobilata si utilata la pretul de 69900 euro. 

Suna acum si stabileste o vizionare. Tel: 0728 218212/ 0330 802122.

Localizare

Informații utile

Zona Obcini
Băi 2
Nr. balcoane 2
Suprafața construită (desfășurată) 90 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 3
An construcție 1984
Etaj 4/P+4
Suprafața utilă 80 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Gresie, Parchet, Lavabil, Faianta, Geamuri pvc, Geamuri, Calorifere da, Usa metalica
Info imobil
Incalzire cu centrala proprie, Strazi amenajate, Vedere mixta, Apa, Curent electric, Gaz, Telefon, Canalizare
Vecinătăţi
magazine, restaurant, scoala, gradinita, transport in comun, parc
Destinații
Rezidenta
Ultima actualizare: 27 mai 2022
Ești interesat?