95.500 €
Comision
Cumpărător
2%
Tip proprietate Apartament
Camere 3
Băi + Gr. sanitare 2
An construcție 1974
Etaj 7/P+10
Suprafața utilă 64 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Anticipand nevoia unei familii modern de a dispune de un spatiu actual, linistit si relaxant in care sa se retraga dupa o zi tumultoasa de lucru, va propunem spre achizitie un apartament de 4 camere transformat in 3 camere cu o vedere mixta.
Cu un aer modern, placuta si functionala, locuinta pe care v-o propunem spre vizionare este un apartament de 4 camere care a fost reamenajat intr-un apartament cu 3 camere functionale si dependintele utile: bucatarie si doua grupuri sanitare. Este situata la etajul 7 al unui bloc construit in 1974 pe sos. Fundeni la 100 m de intersectia Morarilor, si la o distanta de 10-15 min fata de statia de metrou Costin Georgian. Blocul a fost reabilitat termic in urma cu cativa ani si nu este incadrat la nici o clasa de risc seismic putand fi achizitionat inclusiv cu un credit ipotecar.
Apartamentul are aprox 65 mp, beneficiaza de o compartimentare decomandata, ofera 2 grupuri sanitare si a fost renovat de la 0 in urma 6 ani (2016). Se vinde mobilat şi

Anticipand nevoia unei familii modern de a dispune de un spatiu actual, linistit si relaxant in care sa se retraga dupa o zi tumultoasa de lucru, va propunem spre achizitie un apartament de 4 camere transformat in 3 camere cu o vedere mixta.
Cu un aer modern, placuta si functionala, locuinta pe care v-o propunem spre vizionare este un apartament de 4 camere care a fost reamenajat intr-un apartament cu 3 camere functionale si dependintele utile: bucatarie si doua grupuri sanitare. Este situata la etajul 7 al unui bloc construit in 1974 pe sos. Fundeni la 100 m de intersectia Morarilor, si la o distanta de 10-15 min fata de statia de metrou Costin Georgian. Blocul a fost reabilitat termic in urma cu cativa ani si nu este incadrat la nici o clasa de risc seismic putand fi achizitionat inclusiv cu un credit ipotecar.
Apartamentul are aprox 65 mp, beneficiaza de o compartimentare decomandata, ofera 2 grupuri sanitare si a fost renovat de la 0 in urma 6 ani (2016). Se vinde mobilat şi utilat.
Au fost facute multiple modificari si optimizari iar dintre imbunatatirile prezente in acest apartament care inca sunt de actualitate cu tendintele actuale in privinta renovarilor ar fi de amintit urmatoarele:
Instalatie electrica refacuta in tot apartamentul, cu circuite din cupru si sigurante cu protectie.
Instalatii sanitare schimbate, fiind montati robineti de siguranta pe circuite iar ca materiale folosite au fost alese cele din gama Romstal premium.
Geamuri termopan cu 5 camere care asigura o izolatie fonica si termica superioare.
Usi de interior facute pe comanda, elementi de incalzire (calorifere) din aluminiu,
Parchet laminat de 8 mm in nuante de culori deschise de bej care se asorteaza perfect cu nuantele de culori ale celorlalte imbunatatiri prezente in apartament: usi de interior, gresie, mobilier, lavabil, tapet.
Compartimentarea originala a apartamentului a fost regandita si refacuta astfel incat sa deserveasca mai bine nevoilor membrilor unei familii sau al unui cuplu. Astfel, incaperea destinata bucatariei a devenit o incapere cu scop de depozitare, sau care poate deveni un mic birou la novoie, iar unul dintre dormitoare, cel cu cuprafata cea mai mica dintre toate (8 mp) a devenit spatiul in care a fost amenajata bucataria, fiind astfel posibila includerii in dotarea acesteia a moblilierului complet si a electrocasnicelor necesare si in plus sa fie pastrate si spatii de deplasare lejere.
La intrare ne intampina un hol spatios de aproape 10 mp.
Usa de intrare din metal de buna calitate cu sisteme de inchidere moderne.
Cuierul si pantofarul sunt amplasate in mod practic chiar la intrare. Tot in hol gasim montat si un aparat de aer conditionat BEKO de capacitate sporita, care contribuie la mentinerea unui climat placut in apartament mai ales in perioada sezonului cald.
Si pentru ca optimizarea costurilor de cosum ale energiei electrice este un „must have” al oricarei locuinte moderne, gasim aici lumini cu leduri economice, optimizate cu senzori de miscare si temporizatori.
Din hol avem acces catre toate camerele si dependentele apartamentului, compartimentarea oferind astfel posibilitatea delimitarii intimitatii a fiecarei incaperi in parte.
Hai sa incepem cu livingul!
În living ai loc să te desfășori, fiind incaperea cu cea mai mare suprafata dintre toate celelalte dependente si incaperi din apartament iar lumina naturală intră din belșug. În acesta îți poți face o zonă de relaxare frumoasă. Geamurile termopan cu 5 camere care au fost motante asigura protectia fonica si termica necesare, iar conductele instalatiei de incalzire sunt schimbate din cupru si radiator pentru incalzire modern din aluminiu. In living viitorii proprietari vor beneficia si de biblioteca Dedeman, canapeaua marca Ikea si TV led LG pe care proprietarii le vor lasa la predarea apartamentului.
Intorcandu-ne in hol gasim in imediata apropiere:
Baia pricipala care a trecut de asemenea printr-un proces de renovare completa fiind folosite doar materiale si obiecte de calitate. Toate obiectele sanitare au fost schimbate cu ocazia renovarii. Este echipata cu o cada moderna, lavoar si mobilier sub acesta specific.
Aerisirea este asigurata de un geam care corespunde catre exteriorul cladirii.
Intre living si baia principala gasim dormitorul mare!
Dormitorul mare este a doua cea mai spatioasa incapere din acest apartament, cu o suprafata de aproape 10 metrii patrati. Amplasat intr-o zona mai retrasa a locuintei si protejat de accesul indirect prin hol, dar beneficiind si de legatura imediata prin acelasi hol fata de baia principala.
Amenajarea interioara a acestui dormitor se incadreaza intr-un stil minimalist si practic: gasim un pat dublu, o comoda si un TV led montat pe perete si cu circuite de alimentare si cablu tv ingropate in perete din motive evident estetice.
Acest dormitor beneficiaza si de prezenta unui balcon de aprox 2 mp catre care accesul este direct. Balconul este inchis si izolat cu geamuri termopan si reprezinta un util „tampon” termic si fonic pentru incaperea pe care o deserveste.
In zona diametral opusa a holului pricipal, ne intampina restul incaperilor din apartament.
In primul rand avem o incapere de 4 mp care initial era destinata bucatariei insa care in prezent a devenit o camera de depozitare unde au fost amplasate combina frigorifica Beko si masina de spalat rufe Candy care vor ramane in apartament la predarea acestuia.
Bucataria asa cum mentionam a fost repozitionata.
Amenajata acum intr-o incapere de aprox. 8 mp, beneficiaza de spatiu suficient pentru mobilierul facut pe comanda in nuante de culori placute, a caror armonie cromatica este imbogatita de cea a mozaicului gresiei vizibila in portiuni restranse si completat de albul imaculat al lavabilui prezent in proportie mai mare.
Toate aparatele electrocasnice prezente au fost incorporate in mod natural si armonios in mobilier: Cuptor electric cu aer circulant Arctic si cuptor cu microunde Beko; Hota si plita cu gaz ambele marca Arctic;
Spatiul generos al incaperi a pemis si amplasarea unui set de masa de bucatarie si scaune confectionate din materiale de culoare alb imaculat care deservesc cu succes nevoia de a servi masa pentru intreaga familie..
Exista si circuite de alimentare electrica ingropate in perete pentru diverse alte aparate electrocasnice necesare in bucatarie.
Intorcandu-ne in hol, putem merge catre grupul sanitar secundar care in mod ingenios a fost creat in spatiul destinat initial unui sas de aprox 1.5 mp. Gasim aici un minim de obiecte sanitare: chiuveta si un pisoar. Pentru o eficientizare a spatiului, usa de acces in acest grup sanitar este glisanta.
Chiar langa grupul sanitar de serviciu gasim un spatiu de aprox 3 mp in care a fost amenajat un dresing cu multiple spatii de depozitare foarte utile.
Din aceeasi portiune a holului intram in dormitorul mic!
Acesta are 8.61mp mp, ideal pentru membrul sau membrii cei mici ai familiei, dulapuri sunt și aici, ca de altfel si un birou si un pat dublu de 140x180cm. Aici vederea este pe fața blocului iar ca punct cardinal avem estul.
Instalatie termica schimbata: tevi din cupru si radiator nou.
Cablul TV si priza sunt ingropate in perete.
Proprietatea este ideală pentru un cuplu ce vor să îl transfome într-o proprietate spectaculoasă sau pentru o familie. Aceasta poate să fie și o investiție rentabilă datorită zonei.
Acces imediat
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate si turul virtual să vorbească de la sine!

Localizare

Informații utile

Zona Morarilor
Băi 2
Nr. balcoane 1
Suprafața construită (desfășurată) 68 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 3
An construcție 1974
Etaj 7/P+10
Suprafața utilă 64 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Parchet, Gresie, Interfon, Lift
Destinații
Rezidenta
Detalii comerciale
Comision cumpărător: 2%
Ultima actualizare: 19 noiembrie 2022
Ești interesat?
Ofertă promovată exclusiv de VECTOR IMOBILIARE