75.000 €

Tip proprietate Garsonieră
Camere 1
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 2016
Etaj 2/P+7
Suprafața utilă 29 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Nordis va ofera spre vanzare o garsoniera situata intr-un imobil P+7, aflat in cea mai dorita zona din Mamaia Nord, chiar langa plaja Casa del Mar, este visul implinit al celor ce i?i doresc s? asculte cantecul valurilor care ajung la ?arm, sa priveasca rasaritul soarelui la orizont ?i sa simta briza marii.

Proprietatea are o suprafata de 29 mp si se afla la etajul 2, este formata dintr-o singura camera, baie si o terasa cu suprafata de 5mp. Toate finisajele si materiale sunt de intalta calitate,toata mobila fiind adusa din Spania.

Cu acces rapid la toate punctele „fierbinti” din Mamaia Nord: Nuba Beach Club, Bamboo, Crazy Beach, Fratelli Beach & Club, Breeze, complexul este totusi amplasat optim, fiind ferit de agitate ?i zgomot, astfel incat sa te bucuri de o experienta cat mai relaxanta la malul marii.

Informații utile

Zona Mamaia Nord
Nr. dormitoare 1
Gr. sanitare 1
Suprafața construită (desfășurată) 34 m2
Tip proprietate Garsonieră
Camere 1
An construcție 2016
Etaj 2/P+7
Suprafața utilă 29 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Parchet, Gresie, Faianta, Calorifere aluminiu, Aer conditionat, Video, Bucatarie deschisa, Bucatarie mobilata, Paza non-stop, Canalizare, Apa, Un dormitor
Info imobil
Mobilat, Mobiler modern, Interior in stare foarte buna, Amplasat in imobil nou, Imobil in stare buna, Centrala proprie a apartamentului, Strazi amenajate, Acces stradal
Vecinătăţi
vedere la mare, magazine, transport in comun, lac, hotel, bar/pub, restaurant
Destinații
Rezidenta
Ultima actualizare: 20 ianuarie 2020
Ești interesat?