62.000 €

Tip proprietate Apartament
Camere 2
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 2016
Etaj 3/P+3
Suprafața utilă 46 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Nordis va prezinta spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in bloc finalizat in anul 2014, structurat P+3, aflat in Mamaia Nord, zona plajelor Kazeboo, Oneiro, El Comandante, situat la aproximativ 150m de plaja.

Accesul catre bloc se face pe strazi asfaltate, iar apartamentul propus se afla la etajul 3 si are o suprafata totala de 56 mp, din care 10 mp reprezinta balconul generos. Imobilul dispune de living (canapea extensibila, Tv, Ac), dormitor (Tv, Ac) bucatarie inchisa (utilata integral: plita, cuptor, frigider, masina de spalat, hota, inclusiv vesela), baie (cada) si un balcon generos (stil terasa) cu o suprafata de 10 mp si utilitati (centrala gaz, WI-FI, parcare, lift etc). Blocul dispune de parcare gratuita.

Blocul se afla intr-o zona de mare interes pentru turismul la Marea Neagra, apartamentul reprezentand o investitie avantajoasa pentru inchirieri pe termen scurt, regim hotelier sau locuit.

Informații utile

Zona Mamaia Nord
Nr. dormitoare 1
Gr. sanitare 1
Nr. balcoane 1
Parcare 1
Suprafața construită (desfășurată) 55 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 2
An construcție 2016
Etaj 3/P+3
Suprafața utilă 46 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Parchet, Gresie, Faianta, Aer conditionat, Bucatarie mobilata, Bucatarie echipata, Canalizare, Apa, Un dormitor
Info imobil
Mobilat, Mobiler modern, Interior in stare foarte buna, Amplasat in imobil nou, Imobil in stare buna, Centrala proprie a apartamentului, Strazi amenajate, Acces stradal
Vecinătăţi
magazine, transport in comun, lac, hotel, bar/pub, restaurant
Destinații
Rezidenta
Ultima actualizare: 20 ianuarie 2020
Ești interesat?