115.000 €
Tip proprietate Apartament
Camere 2
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 2016
Etaj 2/P+7
Suprafața utilă 49 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Nordis va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere in Constanta, zona Mamaia Nord. Cladirea este structurata P+7 si a fost finalizata in 2016, beneficiind de piscina exterioara, sauna, gradina dar si supraveghere video si paza permanenta pentru securitatea sporita a rezidentilor.

Apartamentul propus spre vanzare se situeaza la etajul 2, are o suprafata utila de 49 mp, compartimentata in living cu bucatarie deschisa, dormitor, baie, terasa fiind una circulara pe toata lungimea apartamentului cu o suprafata de 19 mp si dublu acces din living si dormitor.

Cu acces rapid la toate punctele „fierbinti” din Mamaia Nord: Nuba Beach Club, Bamboo, Crazy Beach, Fratelli Beach & Club, Breeze, complexul este totusi amplasat optim, fiind ferit de agita?te ?i zgomot, astfel încât s? te bucuri de o experienta cat mai relaxanta la malul marii.

Informații utile

Zona Mamaia Nord
Nr. dormitoare 1
Gr. sanitare 1
Nr. balcoane 1
Suprafața construită (desfășurată) 58 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 2
An construcție 2016
Etaj 2/P+7
Suprafața utilă 49 m2
Finisaje/Utilităţi
Parchet, Gresie, Faianta, Geamuri termopan, Aer conditionat, Video, Bucatarie mobilata, Paza non-stop, Canalizare, Apa, Un dormitor
Info imobil
Interior in stare foarte buna, Amplasat in imobil nou, Imobil in stare buna, Centrala proprie a imobilului, Strazi amenajate, Acces stradal
Vecinătăţi
magazine, transport in comun, lac, hotel, bar/pub, restaurant
Destinații
Rezidenta
Ultima actualizare: 20 ianuarie 2020
Ești interesat?