475.000 €
Tip proprietate Apartament
Camere 3
Băi + Gr. sanitare 3
An construcție 2007
Etaj 2/P+5
Suprafața utilă 191 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Imobilul se afla intr-un bloc de apartamente construit in anul 2007, la etajul 2/5 detine o suprafata utila generoasa de 191,51 mp la care se adauga suprafata de 5,98 mp a terasei.
Impartit in living si bucatarie deschisa, dormitor matrimonial cu baie si dressing spatios, inca 2 dormitoare foarte spatioase,  cu bai proprii si  finisaje de calitate superioara. Pentru un plus de confort apartamentul a fost dotat cu aparatura smart home.
Apartamentul se poate vinde mobilat si utilat -  masina de spalat rufe, masina de spalat vase, cuptor, plita etectrice,  toate de cea mai buna calitate, detine un loc de parcare  si boxa.

Noul proprietar va avea acces la piscina acoperita, sala de fitness, baie turceasca, sauna, jacuzzi, restaurant, receptie 24 h
Este perfect pentru persoane/familii dinamice care doresc acces usor la zona de nord a Bucurestiului si la zona verde a parcului Herastrau.

Localizare

Informații utile

Zona Kiseleff
Băi 3
Nr. balcoane 1
Suprafața construită (desfășurată) 224 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 3
An construcție 2007
Etaj 2/P+5
Suprafața utilă 191 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Marmura, Granit, Gresie, Parchet, Tapet, Lavabil, Faianta, Geamuri termopan, Geamuri, Calorifere fara, Aer conditionat, Usa metalica, Masina de spalat, Aer conditionat, Usa metalica, Masina de spalat
Info imobil
Mobilat, Strazi amenajate, Apa, Curent electric, Gaz, Canalizare
Vecinătăţi
magazine, scoala, gradinita, transport in comun, parc
Acte
Contr. vanzare-cumparare
Destinații
Birou, rezidenta
Ultima actualizare: 20 ianuarie 2022
Ești interesat?