900 €/lună

Tip proprietate Apartament
Camere 2
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 2004
Etaj 6/P+6
Suprafața utilă 80 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Va prezentam spre inchiriere un apartament spatios, luminos, cu finisaje deosebite si amenajat cu mult bun gust, situat intr-un imobil modern. Este un apartament special, situat pe una din cele mai bune strazi ale capitalei, la doar 2 minute de Parcul Herastrau si Arcul de Triumf.
Este proaspat renovat, partial mobilat si utilat. Are o terasa superba, cu vedere panoramica spre Arcul de Triumf, parcul Kiseleff si Herastrau, Piata Victoriei, fiind un loc perfect de relaxare sau de intalnire cu prietenii.
Locatia este ideala pentru un cuplu sau o persoana singura, dar se potriveste si pentru birouri. Exista, de asemenea, si un spatiu de depozitare mare in zona podului, cu acces din apartament. Se poate inchiria mobilat/nemobilat, in functie de preferintele clientului si de durata contractului. Dispune de sistem de alarma si este conectat la BGS.
Vecinatati: Arcul de Triumf, Parcul Kiseleff, restaurante, scoli, gradinite, Parcul Herastrau, Mega Image, Piata 1 Mai, Manastirea Casin.

Localizare

Informații utile

Zona Kiseleff
Gr. sanitare 1
Nr. balcoane 1
Suprafața construită (desfășurată) 110 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 2
An construcție 2004
Etaj 6/P+6
Suprafața utilă 80 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Gresie, Geamuri termopan, Galerii perdele, Calorifere aluminiu, Aer conditionat, Sistem de alarma, Interfon, Lift, Usa metalica, Bucatarie modern mobilata, Bucatarie complet echipata, Administrare, Menaj, Paza, Iluminat exterior, Subsol, Contor apa, Boxa, Apa
Info imobil
Mobiler modern, Interior renovat, Imobil in stare buna, Centrala proprie a imobilului, Strazi amenajate, Vedere stradala, Acces stradal
Vecinătăţi
magazine, piata, gradinita, scoala, transport in comun, parc, drum urban, hotel, bar/pub, restaurant
Destinații
Birou, rezidenta
Ultima actualizare: 15 iunie 2021
Ești interesat?