850 €/lună + TVA
Tip proprietate Apartament
Camere 2
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 2015
Etaj 3/P+4
Suprafața utilă 56.26 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Va prezentam pentru inchiriere un apartament mobilat si utilat asa cum il vedeti in fotografii, compus din 2 camere: 1 baie, living, 1 dormitor, o bucatarie complet mobilata si utilata, 1 balcon.
In tonuri blande si luminoase de bej si lemn natur, cu un design minimalist de o simplitate dezarmanta, apartamentul pe care vi-l propunem azi spre inchiriere este un apartament a carui linie definitorie este candoarea.
Avand un mobilier elegant si functional in acelasi timp, aceasta proprietate este calda, promitoare, extrem de bine inchegata spatial si cu un vibe placut.
Apartamentul se afla situat intr-un ansamblu deosebit, aproape de lac, dar si de statia de metrou Aurel Vlaicu, conectat cu arterele principale din exclusivista Zona de Nord a Capitalei.
In pret este inclus un loc de parcare in garajul subteran, ceea ce sporeste considerabil nivelul de comfort al viitorilor chiriasi.
Certificat energetic: Clasa A
Descriere băi:Geam la baie

Localizare

Informații utile

Zona Herastrau (Soseaua Nordului)
Nr. dormitoare 1
Baie 1
Nr. terase 1
Parcare 1
Suprafața construită (desfășurată) 70.55 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 2
An construcție 2015
Etaj 3/P+4
Suprafața utilă 56.26 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Gresie, Vopsea lavabila, Geamuri termoizolante - pvc, Geamuri termoizolante - aluminium, Calorifere fonta, Dotari: aer conditionat, Lift, Usa metalica, Masina de spalat rufe, Iluminat exterior, Videointerfon, Televizor, Wireless; cabină de duș, Cadă
Info imobil
Mobilat: mobilat lux, Stare interior: nou, Bucatarie: deschisa separata, Mobilata, Echipata, Frigider, Aragaz, Hota, Compartimentare: semi-decomandat, Usi interior: mdf, Celulare, Proprietarul plateste: telefon, Cablu tv, Stadiu constructie: finalizat, Structura: beton, Izolatie interioara: polistiren extrudat, Confort: i, Strazi limitrofe: asfaltate, Vedere: vedere panoramică
Vecinătăţi
transport public
Alte suprafețe
STU - SUPRAFAȚA TOTALĂ UTILĂ: 57.1 mp,SUPRAFAȚĂ TERASE/BALCOANE: 0.84 mp
Ultima actualizare: 14 septembrie 2022
Ești interesat?