77.500 €
Tip proprietate Apartament
Camere 2
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 1985
Etaj 8/P+8
Suprafața utilă 51 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

OFERTA REZERVATA

White Mountain Property propune spre vanzare, in sistem de reprezentare exclusiva si cu COMISION ZERO% de la cumparator, acest apartament cu structura practica situat pe bulevardul Grivitei, la etajul 8/8 + etaj tehnic (deci nu este la ultimul etaj), pe partea din spate a unui imobil, fiind ferit astfel de zgomotul specific traficului din zona.

Apartamentul dispune de o structura generoasa, practica, fiind impartit dupa cum urmeaza: hol, living open-space cu bucataria si logia de 6.57 mp, baie cu aerisire naturala si dormitor generos. Mai mult, acest apartament a fost reimprospatat recent si este oferit inspre vanzare cu mobilierul si electrocasnicele din prezentare, mai putin obiectele personale si televizorul din living. De asemenea, atat blocul, cat si apartamentul sunt izolate, circuitele electrice au fost schimbate in jurul anului 2009, iar, ca si bonus, locatarii acestui imobil pot beneficia de o zona pentru

OFERTA REZERVATA

White Mountain Property propune spre vanzare, in sistem de reprezentare exclusiva si cu COMISION ZERO% de la cumparator, acest apartament cu structura practica situat pe bulevardul Grivitei, la etajul 8/8 + etaj tehnic (deci nu este la ultimul etaj), pe partea din spate a unui imobil, fiind ferit astfel de zgomotul specific traficului din zona.

Apartamentul dispune de o structura generoasa, practica, fiind impartit dupa cum urmeaza: hol, living open-space cu bucataria si logia de 6.57 mp, baie cu aerisire naturala si dormitor generos. Mai mult, acest apartament a fost reimprospatat recent si este oferit inspre vanzare cu mobilierul si electrocasnicele din prezentare, mai putin obiectele personale si televizorul din living. De asemenea, atat blocul, cat si apartamentul sunt izolate, circuitele electrice au fost schimbate in jurul anului 2009, iar, ca si bonus, locatarii acestui imobil pot beneficia de o zona pentru depozitare carucioare, biciclete etc, aflata la parterul blocului, ce poate fi accesata doar prin cartela pentru intrarea in bloc. Apartamentul este calduros pe parcursul iernii, iar etajul tehnic aflat deasupra ofera confort termic. Datorita pozitionarii, vara nu este necesar un sistem de aer conditionat.

Este important de mentionat faptul ca acest apartament a fost achizitionat prin programul Prima Casa, in urma cu 11 ani, fiind astfel folosit doar ca si locuinta personala a proprietarilor, care l-au ingrijit cu toata dedicarea lor, pentru a isi pastra un camin confortabil si intim.

Consideram aceasta proprietate potrivita pentru cei ce doresc o investitie, putand fi usor oferita inspre inchiriere fara multe investitii suplimentare, insa exista loc si de imbunatatire si personalizare pentru a obtine o chirie avantajoasa. De asemenea, poate fi si apartamentul ideal pentru cei care sunt in cautarea unui 'acasa' intr-o zona ultracentrala, ferita insa de aglomeratie si de noile constructii, si pentru care amplasarea intr-un bloc vechi nu reprezinta un impediment, ci mai degraba o calitate. Acest apartament ofera siguranta si intimitatea unui camin, este linistit si primitor, fiind, in acelasi timp, foarte bine amplasat.

Zona este cunoscuta pentru proximitatea fata de AFI Mall, Centrul Istoric, Colina Universitatii, pentru blocurile sale inalte cu o multitudine de magazine, banci, mini-market-uri si birouri la parter. De asemenea, apropierea fata de statille de autobuze asigura fluidizarea transportului in comun catre orice parte a orasului Brasov, insa accesul pietonal este la fel de facil catre orice parte a orasului.

Clasa energetica: B

Consum anual specific de energie: 143.18

Indice emisii echivalent CO2: 26.01

Consum anual specific de energie din resurse regenerabile: 0


Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0733 934 404 sau prin e-mail, la adresa . Colegii mei si cu mine va vom ajuta cu mare placere.

Localizare

Informații utile

Zona Grivitei
Baie 1
Nr. balcoane 1
Suprafața construită (desfășurată) 57 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 2
An construcție 1985
Etaj 8/P+8
Suprafața utilă 51 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Gresie, Parchet, Lavabil, Faianta, Geamuri, Geamuri, Calorifere da
Info imobil
Mobilat, Mobiler modern, Incalzire cu centrala proprie, Strazi amenajate, Acces prin spate, Apa, Curent electric, Gaz, Canalizare
Vecinătăţi
magazine, restaurant, scoala, gradinita, transport in comun, parc
Destinații
Birou, rezidenta
Ultima actualizare: 9 februarie 2023
Ești interesat?

Publicată de

Anne Liese Natu

Anne Liese Natu

Contactează agent