149.000 €
Comision
Cumpărător
0%
Tip proprietate Apartament
Camere 3
Băi + Gr. sanitare 2
An construcție 1940
Etaj 7/P+8
Suprafața utilă 75 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Clădirile vechi au, fără indoială, un farmec doar al lor, ce se cere pus în lumină prin alegerea unei amenajări potrivite.

Doresc să vă prezint oferta de vânzare a unui apartament situat în zona din jurul pitorescului Parc Icoanei .

Aceasta este de un atractiv caracter rezidențial, cu clădiri de valoare arhitecturală, bine prezentate, multe înconjurate de grădini eflorescente.

Zona Icoanei este o mostră a cât de plăcut și stimulativ pentru creativitatea artistică și intelectuală a fost acest oraș în perioadele La Belle Époque și interbelică.

Pe Strada Thomas Masaryk numărul 1 , la etajul 7/8 , vă oferim spre vânzare un apartament de 3 camere , 2 bai , 2 balcoane si o boxă .

Imobilul nu este pe nicio listă de încadrare în risc seismic si este Asigurat , inclusiv pentru Cutremur .

Toate instalțiile sanitare si electrice au fost schimbate in anul 2008 .

Apartamentul se vinde semimobilat , cu Bucătăria complet Mobilată si Echipata .

Localizare

Informații utile

Zona Gradina Icoanei
Nr. dormitoare 2
Băi 2
Nr. balcoane 2
Suprafața construită (desfășurată) 85 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 3
An construcție 1940
Etaj 7/P+8
Suprafața utilă 75 m2
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: gresie, Faianta, Geamuri termoizolante - pvc, Dotari: aer conditionat, Usa metalica
Info imobil
Mobilat: semi-mobilat, Stare mobilier: buna, Materiale mobilier: lemn masiv, Stare interior: in stare foarte buna, Bucatarie: mobilata, Modern mobilata, Echipata, Compartimentare: semi-decomandat, Stadiu constructie: finalizat, Stare imobil: buna, Confort: i, Acces: acces stradal, Strazi limitrofe: amenajate, Vedere: vedere mixta
Vecinătăţi
magazine, gradinita, scoala, transport public, parc
Acte
Acte de proprietate: contract vanzare cumparare, Dobandire: cumparare, Interdictii: fara sarcini, Forma titlului de proprietate: persoana fizica
Alte suprafețe
STU - SUPRAFAȚA TOTALĂ UTILĂ: 80 mp,SUPRAFAȚĂ TERASE/BALCOANE: 3 mp,Clădirile vechi au, fără indoială, un farmec doar al lor, ce se cere pus în lumină prin alegerea unei amenajări potrivite. Doresc să vă prezint oferta de vânzare a unui apartament situat în zona din jurul pitorescului Parc Icoanei . Aceasta este de un atractiv caracter rezidențial, cu clădiri de valoare arhitecturală, bine prezentate, multe înconjurate de grădini eflorescente. Zona Icoanei este o mostră a cât de plăcut și stimulativ pentru creativitatea artistică și intelectuală a fost acest oraș în perioadele La Belle Époque și interbelică. Pe Strada Thomas Masaryk numărul 1 , la etajul 7/8 , vă oferim spre vânzare un apartament de 3 camere , 2 bai , 2 balcoane si o boxă . Imobilul nu este pe nicio listă de încadrare în risc seismic si este Asigurat , inclusiv pentru Cutremur . Toate instalțiile sanitare si electrice au fost schimbate in anul 2008 . Apartamentul se vinde semimobilat , cu Bucătăria complet Mobilată si Echipata .
Destinații
Destinatii: rezidenta
Detalii comerciale
Comision cumpărător: 0%
Ultima actualizare: 17 decembrie 2021
Ești interesat?