21.900 €
Comision
Cumpărător
3%
Tip proprietate Garsonieră
Camere 1
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 2017
Etaj 1/P+4
Suprafața utilă 38 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

"O casă reprezintă oricare patru pereți care încadrează persoana potrivită", dar cum ar fi ca și locuința ta să fie exact cea potrivită pentru nevoile tale? Astfel, aruncă o privire în portofoliul PYF REAL ESTATE pentru a nu rata șansa de a-ți găsi liniștea într-un nou cămin.

PYF REAL ESTATE va propune, de vanzare, o garsoniera situata în zona Giurgiului, pe strada Eternitatii în imediata apropiere a strazilor Luica si Zetarilor, aflat intr-o locație liniștită si modesta. Garsoniera, renovata in anul 2021 , care dispune de 1 camera, este situata la etajul 1 /4 al unui bloc finalizat in 2017 , din caramida, imobil construit conform legii si dupa norme de siguranta ridicate, avand o eficienta energetica clasa A. Cei 40 mp ai acestei garsoniere, beneficiaza de curent electric 220/380, apa, canalizare, catv, fibra optica, utilitati in zona , avand apometre, contor curent electric si o compartimentare semidecomandata, ( bucataria fiind separata de camera

"O casă reprezintă oricare patru pereți care încadrează persoana potrivită", dar cum ar fi ca și locuința ta să fie exact cea potrivită pentru nevoile tale? Astfel, aruncă o privire în portofoliul PYF REAL ESTATE pentru a nu rata șansa de a-ți găsi liniștea într-un nou cămin.

PYF REAL ESTATE va propune, de vanzare, o garsoniera situata în zona Giurgiului, pe strada Eternitatii în imediata apropiere a strazilor Luica si Zetarilor, aflat intr-o locație liniștită si modesta. Garsoniera, renovata in anul 2021 , care dispune de 1 camera, este situata la etajul 1 /4 al unui bloc finalizat in 2017 , din caramida, imobil construit conform legii si dupa norme de siguranta ridicate, avand o eficienta energetica clasa A. Cei 40 mp ai acestei garsoniere, beneficiaza de curent electric 220/380, apa, canalizare, catv, fibra optica, utilitati in zona , avand apometre, contor curent electric si o compartimentare semidecomandata, ( bucataria fiind separata de camera prin inchidere cu sticla, iar accesul catre baie este facut printr-un hol, separat de camera, ceea ce asigura o intimitate sporita) au fost renovati recent avand finisaje de calitate ridicata si anume vopsea lavabila, faianta, vinarom , parchet, gresie , pvc, termopan , avand usa metalica, usi interioare pvc si este de vanzare partial mobilata ( asa cum reiese si din fotografii) așa că ia-ți hainele și vino în noul tău ACASĂ. Veți găsi aici camera cu pat și un sifonier și o bucatarie nemobilata, neutilata, cu boiler, închisă. Apartamentul este spațios, perfect pentru serile liniștite în familie, departe de grijile cotidiene, dar și pentru conceptul de Work from Home prea bine întâlnit în această perioadă. Atmosfera care va asteapta, este una placuta atat vara cat si iarna, apartamentul dispunand de aer conditionat. De asemenea apartamentul este izolat exterior si interior, cu polistiren de 5 cm, blocul fiind si el izolat termic, cu polistiren de 10 cm, toate acestea oferind o atmosfera placuta pe toata perioada anotimpurilor anuale.
Imobilul nu este racordat la reteaua de gaze naturale, aceasta racordare urmand a se face dupa vanzarea acestei ultime garsoniere si constituirea asociatiei de proprietari a blocului. Adevarul este ca , la o factura ENEL cu o valoarea medie de 250 lei in perioada friguroasa ( vorbim de o garsoniera care are instalata centrala termica electrica, plita, cuptor, TV, hota, frigider, etc) nu cred ca veti dori sa achitati facturi mult mai mari la Distrigaz.
Avantajul acestui apartament , care este de altfel si cel mai important aspect al vietii cotidiene, este locul de parcare pe care il puteti gasi foarte usor in zona. Nu aveti masina? Nu exista nici o problema, deoarece zona Giurgiului dispune de acces rapid și facil către polii de business ai Capitalei, precum și către punctele de interes, mijloace de transport în comun situate la 900 de metri de imobil ( statia de STB Luica tramvaiele 7,11,25 sau autobuzele 116 si 202) sau la 600 de metri de imobil ( statia de STB Baciului tramvaiele 4,11 sau autobuzul 220). Pentru cumparaturile urgente va puteti duce la cele doua magazine mixte familiale aflate pe strada, unul chiar langa bloc, iar pentru cumparaturile de week-end aveti, la 3 statii de STB distanta, piata Progresul. De asemenea, destul de aproape aveti MegaImage sau Profi.
Zona este liniștită, cu case cu oameni muncitori si seriosi si cu trafic redus, ferită de aglomerația urbană prea bine cunoscută.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament pregatit pentru a deveni caminul dvs.
Curiozitatea va este starnita? Echipa PYF REAL ESTATE va invita la vizionare, pentru a vedea cu ochii dumnevoastra toate aceste avantaje, avantaje dobandite prin de vanzare acestui apartament la pretul de doar 21.900€.
Doriți mai multe informații sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nici o problema! Echipa PYF REAL ESTATE , prin agentul dedicat zonei, suntem bucuroși să vă ajutăm să alegeți cea mai bună casă pentru familia dvs si de aceea va invitam sa ne contactati pentru ca, impreuna, sa gasim cea mai buna solutie locativa pentru dumneavoastra.

Localizare

Informații utile

Zona Giurgiului
Baie 1
Suprafața construită (desfășurată) 40 m2
Tip proprietate Garsonieră
Camere 1
An construcție 2017
Etaj 1/P+4
Suprafața utilă 38 m2
Finisaje/Utilităţi
Parchet, Gresie
Vecinătăţi
scoala, parc, transport in comun
Destinații
Rezidenta
Detalii comerciale
Comision cumpărător: 3%
Ultima actualizare: 27 februarie 2022
Ești interesat?
Ofertă promovată exclusiv de Pyf Real Estate