4.500 €/lună
Tip proprietate Apartament
Camere 4
Băi + Gr. sanitare 3
An construcție 2007
Etaj 4/P+4
Suprafața utilă 216 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Penthouse de lux, situat intr-un complex rezidential din zona Dorobanti Capitale.
Apartamentul este situat la etajul 4, are o suprafata utila de 216mp, la care se adauga 3 terase in suprafata totala de 98 mp ( 46 mp, 40 mp si 12 mp), doua locuri de parcare in subteran si o boxa pentru depozitare.
Apartamentul este compus dintr-un living luminos si spatios de aproximativ 95mp, cu iesire pe tereasa, bucatarie complet mobilata si utilata, dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, doua dormitoare secundare deservite de o baie comuna, hol si o toaleta pentru oaspeti.
Finisajele interioare si mobilierul respecta cele mai inalte standarde de calitate, iar imbinarea culorilor si a texturilor ofera confort si intimitate.
Complexul din care face parte apartamentul este monitorizat cu camere video, servicii de paza 24h, o sala fitness si acces usor catre magazine, piata, cafenele, restaurante, mijloace de transport in comun, etc.

Informații utile

Zona Dorobanti
Nr. dormitoare 2
Gr. sanitare 3
Nr. balcoane 1
Parcare 2
Suprafața construită (desfășurată) 300 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 4
An construcție 2007
Etaj 4/P+4
Suprafața utilă 216 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Gresie, Faianta, Geamuri termoizolante - pvc, Lustre, Dotari: aer conditionat, Lift, Usa metalica, Telecomanda garaj, Masina de spalat rufe, Iluminat exterior, Cablu
Info imobil
Mobilat: mobilat, Stil mobilier: modern, Stare interior: nou, In stare foarte buna, Camere speciale: camere speciale: sala de fitness, Bucatarie: deschisa inclusa in living, Modern mobilata, Complet echipata, Frigider, Aragaz, Hota, Masina de spalat vase, Compartimentare: decomandat, Vechime imobil: nou, Stare imobil: exceptionala, Structura: beton, Acces: acces stradal, Strazi limitrofe: amenajate, Vedere: vedere mixta
Alte informatii
Descriere parcari:Parcare subterana
Vecinătăţi
magazine, piata, gradinita, scoala, transport public, metrou, parc, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant
Alte suprafețe
Terase
Destinații
Destinatii: rezidenta
Ultima actualizare: 16 decembrie 2022
Ești interesat?